Đurđev: Svi putevi onima koji Srbiju nose u srcu vodiće 26. maja ka Beogradu!

Autor:

Vesti

15.05.2023

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glas naroda je glas Boga, a srpski narod i svi građani Srbije će 26. maja na najavljenom skupu podrške slobodi i demokratiji svim onima, bilo iznutra bilo spolja, koji misle da je Srbija slaba i da je na kolenima, poručiti da će sada, nakon teških tragedija koje su ujedinile celu naciju, ona ponosne i uspravne glave koračati napred jače nego ikad, izjavio je danas Aleksandar Đurđev.

Đurđev: Svi putevi onima koji Srbiju nose u srcu vodiće 26. maja ka Beogradu!

Foto: Srpska liga

Srpska liga poziva sve rodoljube, čestite i vredne ljude ove zemlje, da 26. maja budu deo žita, a ne kukolja, i da pokažu da predsednik Srbije Aleksandar Vučić ima, baš kao i svih ovih godina, najveću podršku u istoriji naše zemlje iz razloga njegove čvrste volje da brani i razvija Srbiju kroz nacionalni pokret za srpsku državu " - izjavio je predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

On je poručio da Srpska liga nikada neće biti na strani lešinara i hijena spremnih da se koriste tragično nastradalima i bolom i suzama u srcima njihovih najmilijih zarad sticanja najprizemnijih mogućih političkih poena.

,,U jeku svetske političke i finansijske krize koja preti da se prelije u Treći svetski rat, u jeku najvećih pritisaka na Srbiju da se odrekne Kosova i Metohije, u nemogućim uslovima u kojima Srbija i dalje opstaje kao jedina istinski suverena zemlja u Evropi, istrošeni i maliciozni politikanti žele da, uz pomoć inostranih centara moći, bace našu zemlju na kolena. Skup 26. maja biće brana takvim partijaškim i tajkunskim pokušajima i biće poruka da će, ko god se drzne da u trenucima najveće tuge i boli u novijoj istoriji Srbije u njoj napravi haos i nestabilnost, imati naspram sebe milionsku armiju dobronamernih rodoljuba" - napomenuo je Đurđev.

Predsednik Srpske lige uveren je da će tog dana Srbija Evropi i svetu poslati moćnu poruku dostojanstvenosti, pristojnosti i nacionalnog jedinstva.

,,Za razliku od protestnih šetnji lažne opozicije koje služe za rušenje objekata, obračune sa našom policijom i maltretiranje i zastrašivanje građana Srbije, ovaj skup će jednom za svagda pokazati da iza nesebične i državotvorne ideja i politike predsednika Vučića stoji apsolutna većina naših građana" - zaključio je Đurđev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (102)

Loading
Miksi

15.05.2023 18:57

Na miran, pristojan, skup ujedinjenja, mira i sloge.

Dušan

15.05.2023 18:57

Pokazaćemo celom svetu koliko smo složni i jaki

Milica

15.05.2023 18:57

Narod je uz Vučića.

zile

15.05.2023 18:57

Srbija je demokratska drzava, svako ko je imalo realan dace podrsku 26 og maja jer time daje podrsku razvoju i prosperitetu Srbije