PONOŠ BESAN NA DRŽAVU JER IZDVAJA NOVAC ZA HRAM SVETOG SAVE! Brutalno izvređao SPC

Autor:

Vesti

06.04.2023

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hram Svetog Save nije bitan za naše građane isključivo sa verskog aspekta, već predstavlja značajan spomenik kulture i turističku atrakciju.

PONOŠ BESAN NA DRŽAVU JER IZDVAJA NOVAC ZA HRAM SVETOG SAVE! Brutalno izvređao SPC

Foto: ATA Images

Bivši načelnik Generalštaba i čovek koji je uništio Vojsku Srbije Zdravko Ponoš nastavio je sa politikom mržnje prema aktuelnom rukovodstvu naše države, a sada mu se na meti našao, ni manje ni više, nego Hram Svetog Save.

– Još 5 miliona evra za hram. To ista tarifa za ćutanje crkve i navijača? Tarifa je tarifa, profit je profit – napisao je Ponoš na Tviteru.

Foto: Printscreen Twitter/Zdravko Ponoš

Tvit Zdravka Ponoša

 

Grobaru srpske vojske, koji inače ima rezervnu domovinu i poseduje hrvatsku putovnicu, očigledno smeta ulaganje u pravoslavne svetinje, iako je većina građana Srbije pravoslavne veroispovesti, prenosi Objektiv.

Takođe, Hram Svetog Save nije bitan za naše građane isključivo sa verskog aspekta, već predstavlja značajan spomenik kulture i turističku atrakciju.

Ipak, očigledno je Ponušu Hram “trn u oku”, pa bi ga najradije srušio, čim toliko besni na državu što daje novac za ovu svetinju, pritom ne propustivši da brutalno izvređa i Srpsku pravoslavnu crkvu.

Postavlja se pitanje da li bi Ponoš kritikovao svoju rezervnu domovinu, Hrvatsku, zbog pomaganja svetinjama? Do sada to nije činio…

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (167)

Loading
Mile

06.04.2023 20:40

Ponos bi unistio Hram isto kao sto je i Vojsku

Krle

06.04.2023 20:41

Zdravko Ponos je sinonim za veleizdajnika

Sasa

06.04.2023 20:41

Ponos ne moze da podnese sto je Srbija finansijski stabilna, sto je digla iz pepela vojsku koju je on ugrobario, pa jos i u pravoslavni hram ulaze!

Dunja

06.04.2023 20:41

Odron ljudski. Nema više nikakvu granicu z ponašanju.