NI SAMI NE VERUJU U LAŽI KOJIMA TRUJU SRBIJU! Šolakovci se načisto pogubili, izbacila sklopka u tajkunskom imaginarijumu!

Autor:

Vesti

07.12.2022

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Medijska strategija tajkuna Dragana Šolaka i propagandnih glasila pod njegovom kontrolom doživela je totalni fijasko jer po svemu sudeći ni tajkunski medijski kerberi ne veruju u sopstvene laži kojima truju javnost u Srbiji.

NI SAMI NE VERUJU U LAŽI KOJIMA TRUJU SRBIJU! Šolakovci se načisto pogubili, izbacila sklopka u tajkunskom imaginarijumu!

Foto: www.profimedia.rs

Kako je Republika već pisala, televizije N1 i Nova S pokrenule su specijalnu medijsku operaciju i prekinule emitovanje programa na 24 sata pokušavajući od sebe da naprave žrtve navodne medijske cenzure u Srbiji.

Navodna cenzura države

Sve je pažljivo tempirano pa je medijski udar lansiran dok je predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravio u Tirani na samitu Zapadni Balkan - EU.

Međutim, kako se ispostavlja, Šolakove udarne pesnice po svoj prilici ne veruju u sopstvenu propagandu, pošto je Nova u svom štampanom izdanju o toj temi objavila tek nešto više od proširene vesti.

Republika

Foto: Promo

 

Novinarska praksa, sa druge strane, podrazumeva da se vestima koje su od suštinskog značaja za javnost posveti daleko veća pažnja nego što je to učinila Nova u svom štampanom izdanju, mada su dan pre na društvenim mrežama svoju kampanju "Mrak u Srbiji bez slobodnih medija" pokušali da predstave kao najvažniju temu u Srbiji.

Smajlović: Suprotno pravilima

Podsetimo, novinarka Ljiljana Smajlović gostujući na TV Pink prokomentarisala je prljavu kampanju medija pod Šolakovom kontrolom i istakla da je ona u potpunoj suprotnosti sa pravilima novinarstva.

- Kad redakcija zacrni ekrane, u takvim situacijama glavni urednik će da objavi zašto to radimo danas i šta želimo da izdejstvujemo - objasnila je ona u Jutarnjem programu TV Pink.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading