DAČIĆ SE OGLASIO UOČI PREGOVORA U BRISELU: Puna podrška Vučiću u očuvanju mira i nacionalnih interesa Srbije!

Autor:

Vesti

17.08.2022

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić pružio je podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću ouči razgovora u Briselu.

DAČIĆ SE OGLASIO UOČI PREGOVORA U BRISELU: Puna podrška Vučiću u očuvanju mira i nacionalnih interesa Srbije!

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

- U svoje ime i u ime Socijalističke partije Srbije pružam punu podršku predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću u ovim teškim trenucima za našu zemlju i naš narod - naveo je Dačić uz ocenu da je siguran da će Vučić na najbolji mogući načić čuvati mir i štititi državne i nacinalne interese.

Republika

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

 

- Ujedno pozivam predstavnike Evropske unije da jasno ukažu da prištinska strana ne poštuje nijedan dogovor iz Brisela, uključujući i Briselski sporazum, odbijajući da formira Zajednicu srpskih opština, i svojim jednostranim odlukama opasno ugrožava mir. Tok i rezultati sastanka u Briselu odrediće dalji razvoj situacije na Kosovu I Metohiji, i od ključnog su značaja za Srbiju i srpski narod. Zato bi svi politički subjekti u Srbiji trebalo da budu jedinstveni u podršci predsedniku Vučiću u ovim danima kada se odlučuje praktično o ratu ili miru na Kosovu i Metohiji - naveo je Dačić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading