VUČIĆU I PORODICI UGROZILI BEZBEDNOST! Nečuvena kampanja Danasa: OBJAVILI ADRESU PREDSEDNIKA!

Autor:

Vesti

10.08.2022

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić svakodnevno je meta brutalne medijske hajke, ali je niskotiražni tabloid Danas pod kontrolom opozicije otišao korak dalje u napadima na šefa države pošto mu je direktno ugrozio bezbednost.

VUČIĆU I PORODICI UGROZILI BEZBEDNOST! Nečuvena kampanja Danasa: OBJAVILI ADRESU PREDSEDNIKA!

Foto: ST/D. Kadić, Shutterstock

Niskotiražni tabloid Danas, koji se izdaje za objektivan i profesional, dok u stvarnosti nije ništa drugo nego propagandni megafon opozicije, po ko zna koji put udara na predsednika Srbije.

Ovoga puta perfidnije i bestidnije nego inače, jer je obajvio predsednikovu adresu i time mu direktno ugrozio bezbednost!

Naime, spin doktori iz Danasa na trećoj strani štampanog izdanja objavili su članak pod naslovom "Za potrebe sudskog postupka nije lako locirati šefa države", a u samom tekstu otkrili su i adresu na kojoj stanuju Vučićeva deca.

Republika

Foto: print

Danasovci ugrozili bezbednost predsednika Vučića

Ovaj gebelsovski manevar svojstven Danasu, inače, u potpunoj je suprotnosti sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti, pošto je pod lažnim izgovorom da navodno ne znaju šta da pišu u potencijalnim tužbama protiv šefa države, otkrivena i adresa njegovog privatnog stana.

Podsetimo, ovo je samo je jedan u nizu skandaloznih tekstova o predsedniku Srbije.

Kako je Republika već pisala, Danas je za potrebe prljave kampanje protiv srpskog šefa države brže bolje potrčao da prenese i sulude teorije hrvatskih medija o navodnim namerama Srbije da "denacifikuje Hrvatsku".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Željko

10.08.2022 08:35

Danas je Gebels.

Laki

10.08.2022 09:52

Vučić nikako da se opameti kada je bezbednost u pitanju. A mnogo pametan čovek.

Lu

10.08.2022 14:47

Visoko grozdje je kiselo.