ŠTA SE OVO DEŠAVA?! JOŠ JEDNO DETE NESTALO U SELU KAO I DANKA! Majka prošla kroz pravu agoniju - OTAC HTEO DA SE UBIJE!

Autor:

Vesti

27.03.2024

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loznička policija, sa više patrola i gotovo kompletnim rukovodstvom policijske stanice, mobilisala je svaki dostupni resurs kako bi pronašla nestalog dečaka

ŠTA SE OVO DEŠAVA?! JOŠ JEDNO DETE NESTALO U SELU KAO I DANKA! Majka prošla kroz pravu agoniju - OTAC HTEO DA SE UBIJE!

Foto: Društvene mreže

Drama je zavladala u Donjem Dobriću kada je devetogodišnji dečak Dragoljub N. nestao 28. oktobra 2020. godine, a potraga za njim trajala je gotovo 20 sati, sve do njegovog pronalaska sutradan.

Loznička policija, sa više patrola i gotovo kompletnim rukovodstvom policijske stanice, mobilisala je svaki dostupni resurs kako bi pronašla nestalog dečaka. Potraga je bila intenzivna i obuhvatila je svaki deo Donjeg Dobrića.

Majka je na kraju pronašla Dragoljuba u bali sena iza kuće. Dečak je bio promrzao i izgreban od sena, ali fizički je bio dobro. Prema rečima roditelja, Dragoljub je priznao da ga je strah zbog situacije u školi, gde su ga deca zadirkivala, i da je možda to bio razlog zbog kojeg se sakrio.

Otac, Boban, izjavio je da još uvek ne znaju tačno šta se zapravo desilo. U toliko je teškom stanju bio da je imao crne misli ako mu sina ne nađu. 

- Nije nam još ništa rekao. Još ćuti, verovatno se uplašio od policije. Prenoćio je tu, iza kuće - rekao je Boban. Kako je objasnio, majka je pronašla Dragoljuba nakon što su skinute sve bale sena, dok je on bio uz pomoć roditelja izvučen iz sena.

Kada je dečak pronađen, bio je uplašen i ukočen. Hitno je upućen na lekarski pregled i kod psihologa radi procene stanja.

Komšija Ratko Baštovanović izjavio je da je Dragoljub preko sebe nabacio seno kako ga niko ne bi video.

- Ne znam kako mu nije bilo hladno, kako nije bio žedan, gladan... Živim sam ovde, šta god da mi je trebalo, ta deca su mi pomagala - dodao je komšija.

Dragoljub je bio kod dede kada je krenuo kući, a iako je njegova kuća udaljena 300 metara od dedine, dečak se usput izgubio, što je izazvalo zabrinutost u celom selu. Nakon što je pronađen, ceo kraj osetio je olakšanje, a porodica je zahvalila svima koji su učestvovali u potrazi za Dragoljubom.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading