"REKAO JE DA JE VIDEO DEVOJČICU ISPRED NAŠIH VRATA, ODMAH SAM POTRČALA!" Potresna ispovest Dankinih komšija: Ovde ima dosta VIROVA, a jezero nije daleko!

Autor:

Vesti

27.03.2024

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Trajković živi pored porodice nestale devojčice i aktivno učestvuje u potrazi.

"REKAO JE DA JE VIDEO DEVOJČICU ISPRED NAŠIH VRATA, ODMAH SAM POTRČALA!" Potresna ispovest Dankinih komšija: Ovde ima dosta VIROVA, a jezero nije daleko!

Foto: Društvene mreže

Potraga za dvogodišnjom devojčicom, Dankom Ilić, koja je nestala u Banjskom polju, ušla je u drugi dan. Komšije ovog mirnog naselja izražavaju nadu u pozitivan ishod i molitvama se pridružuju porodici u nadi da će Danka biti pronađena.

Porodica Trajković živi pored porodice nestale devojčice i aktivno učestvuje u potrazi. Šuma u okolini je pregledana više puta, a jezero je udaljeno od mesta nestanka. Gospodin Trajković ističe da su prve komšije sa porodicom nestale devojčice i izražava zabrinutost zbog mogućnosti da je neko mogao pokupiti dete.

- Jezero je daleko, imaju ovde virovi koji su pregledani, šuma je obiđena 15 puta, samo postoji mogućnost da nije neko naišao sa strane i pokupio dete, toga se plašim - rekao je Trajković.

On naglašava da je ovo mirno naselje i da se nikada ranije nije dogodilo nešto slično.

- Skoro dve godine smo ovde, jedna dlaka nije falila nikome, a kamoli dete. To je stvarno strašno, ali nadamo se da će biti najbolji ishod, da će dete biti nađeno - dodao je Trajković, ističući da je poznavao Dankinog oca od malena.

Foto: Društvene mreže

Nestala Danka Ilić

Njegova supruga je ispričala kako su ih patrola pitala da li su videli nestalu devojčicu, nakon čega su odmah krenuli u potragu.

- Jedan komšija je rekao da je video devojčicu da je stala ispred naših vrata. Ja sam odmah krenula ali je nisam videla. Onda smo krenuli u potragu - rekla je.

Iako su komšije, gospođa Trajković ističe da tu porodicu ne poznaje lično.

- Oni tu ne žive, dolaze povremeno, lično ne poznajem ni majku ni decu - dodala je.

Ona takođe naglašava mirnu atmosferu u naselju, ali dodaje da je ova situacija izuzetno tužna i nepoznata za njih.

Foto: Društvene mreže, Twitter

Nestala Danka Ilić

- Ovo je mnogo žalosno, ne daj Bože nikom da se desi, dođe mi da umrem iako ne znam ni dete ni roditelje, duša me boli. Nadam se da će da bude dobar ishod - rekla je gospođa Trajković.

Ova potresna situacija podstakla je zajednicu na solidarnost i jedinstvo u potrazi za malom Dankom Ilić, a sve komšije i meštani pridružuju se naporima kako bi se dete pronašlo što pre. Svi su pozvani da budu pažljivi i da pruže bilo kakve informacije koje bi mogle pomoći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading