U BEČ PO BODOVE: Ako Novaku i Nadalu zafale poeni za prvo mesto ovde su DOBRODOŠLI!

Autor:

Sport

14.09.2018

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš najbolji teniser Novak Đoković i Rafael Nadal do kraja godine vodiće veliku borbu za prvo mesto na ATP listi, a njih dvojica će sigurno kalkulisati u zavisnosti od fizičke spremnosti. A grad gde bi mogli da zarade dodatne poene je Beč.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đoković i Nadal u borbi za prvo mesto!

Španac ima 8.760 bodova, dok je Nole na 6.445, pa je jasno da će na turnirima koji su pred nama pasti odluka ko će biti svetski broj jedan. Đoković i Nadal prošle godine nisu igrali u Beču.

- Prethodnih godina je Nadal igrao u Bazelu, pa stoga i nismo mogli da ga dovedemo. Ali, ove godine to neće biti slučaj, što otvara mogućnost da se pojavi na našem turniru. Ako odluči da igra te nedelje, to će sigurno biti u Beču! U razgovorima smo sa vrhunskim igračima i njihovim zastupnicima - istakao je Hervig Straka.

On je naveo i šta je glavni motiv za Novaka i Nadala da nastupe na ovom turniru iz serije 500.

- Sve će zavisiti od njihovog zdravstvenog stanja, forme, ali i ciljeva. Možda će se boriti za prvo mesto i možda će im biti potrebni bodovi baš sa našeg turnira. Znamo da će Zverev ove godine igrati u Bazelu, što nas nije iznenadilo. Mi za dolaske igrača možemo da izdvojimo milion dolara, što je mnogo manje od svote koju izdvajaju čelnici turnira u Švajcarskoj - istakao je Straka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading