Nole iznenađen tužbom Brazilaca!

Autor:

Sport

24.02.2018

06:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser Novak Đoković šokiran je kontratužbom koju je protiv njega pokrenuo grad Rio de Žaneiro.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đoković je iznenađen tužbom iz Rija

Brazilci su Novaku i bivšem fudbaleru Dejanu Rambu Petkoviću ostali dužni jer im nisu isplatili nadoknadu za egzibicioni meč koji je srpski as igrao protiv Gustava Kertena 2012. godine. Zbog svega toga Novak je 2014. godine tužio brazilsku državu i grad. Rio duguje Srbinu 650.000 dolara, a sada je grad podneo kontratužbu zbog "administrativnih nepravilnosti" tokom spomenute posete i traži od njega nadoknadu od 846.000 dolara.

- Iznenađeni smo time što se ime Novaka Đokovića uopšte pominje, naročito ako se zna da država Rio nije izmirila sve obaveze prema našem klijentu, iako je od događaja na kom je učestvovao prošlo čak šest godina. Tužba nas iznenađuje i zbog činjenice da je sud već presudio u korist gospodina Đokovića, a da on još nije dobio svoj novac - naveli su za Srpski telegraf iz Đokovićevog pravnog tima.

Dejan Rambo Petković do zaključenja ovog broja nije odgovarao na pozive novinara našeg lista.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading