SKANDAL POTRESA SRPSKU KOŠARKU: BAHATI JANKOVIĆ ZEZA ZVEZDU IZ TORONTA!

Sport

14.08.2018

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krilni centar koji se nije pojavio na prozivci hoće u Partizan, klub pokrenuo disciplinski postupak. Stefan obmanjuje FIBA da mu se duguju pare, tvrdi naš izvor

RepublikaFoto: Starsport
Stefan Janković

Šta se desilo sa Stefanom Jankovićem? Srpski krilni centar ponaša se potpuno nesportski i, iako je do juče ljubio pehar osvojen sa Crvenom zvezdom, sada je ni manje ni više nego kod FIBA podneo zahtev za raskid ugovora, i to sa lažnim argumentima - da nije primio platu! Srbin sa kanadskim pasošem nije se pojavio ni na jučerašnjoj prozivci novog trenera Milana Tomića, već se baškari u Torontu, obilazi žurke i navodno kuje plan kako da pređe u Partizan. Crveno-beli su tome rešili da stanu na put!

OTIMAČINA IGRAČA

- Podigli smo disciplinsku prijavu jer je laž da nije isplaćen. Sav novac je dobio kako je ugovorom bilo i predviđeno. On je igrač Crvene zvezde, a nije se pojavio na prozivci iako je pozvan na više načina, pa i dopisom koji je zaveden. Oko njega se vrzmaju raznorazni tipovi, tu ima gomila nekorektnosti jer neko pokušava da uzme igrača koji je pod ugovorom - otkrio nam je izvor iz KK Crvena zvezda.

Iako je možda za srpsku javnost ovako nešto grom iz vedra neba, Janković (25) je i ranije pravio probleme.

TUČA U BUDVI

- Sve se tolerisalo jer dolazi sa koledža, pa se računalo na to da treba da se adaptira. Bio je i na tapetu starijih, iskusnijih igrača. Zna se šta se sve trenutno dešava oko njega, a pravio je incidente na moru u Budvi, bio je učesnik tuča - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Sa svog Instagram profila Janković je uklonio informaciju da je igrač Crvene zvezde, prijateljima se žalio na malu minutažu.

- Nije baš tačno da mu Zvezda ništa nije dala u igračkom smislu i da nije stvorio ime. Nije problem crveno-belih ako on ima šaptače koji ga ubeđuju da je najbolji u Evropi i u svetu - zaključuje naš izvor.

Naredni dani doneće rasplet oko skandala koji potresa srpsku košarku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading