NADAL: Mučim se ali i uživam

Autor:

Sport

24.08.2018

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branilac titule na US Openu Rafael Nadal kaže da se taj turnir ne može porediti ni sa jednim drugim na Turu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal

Najbolji teniser sveta će probati da dođe do četvrte titule u Njujorku, iako je, kako kaže, svestan da će to biti jako teško.

- Treniramo svakog dana kako bismo bili spremni za takmičenje i trofeje. Mučim se, ali istovremeno uživam u igri - kazao je Rafa za američke medije.

Nadal na startu američkog Gren slema igra protiv sunarodnika Davida Ferera, a u potencijalnom četvrtfinalu ga očekuje repriza prošlogodišnjeg finala sa Kevinom Andersonom.

- US Open je poseban turnir. Teško je uporediti ga sa bilo kojim drugim. Volim noćne ternime, komunikaciju sa publikom. Uvek se osećam lepo ovde.

Španac na US Open stiže kao osvajač Rodžers kupa. Masters u Torontu je bio jedini koji je igrao od starta sezone na betonu.

- Toronto mi je omogućio da se odmorim malo više. Znate, postajem sve stariji, pokušavam da sačuvam telo kako bih igrao što duže. Treniram, odmaram i eto me ovde - zaključio je 32-godišnji teniser.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading