Tavamba se oprašta od Partizana: GODINU I PO U CRNO-BELOM OSTAJE ZA CELI ŽIVOT!

Autor:

Sport

09.07.2018

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snažni napadač Partizana Leandre Tavamba potvrdio je na promociji novih dresova za narednu sezonu da ih on ipak neće nositi od jeseni, pošto se seli u Saudijsku Arabiju.

RepublikaFoto: Starsport
Tavamba: Bio sam presrećan u Partizanu

– Radimo na završetku transfera. To je to, ovde sam proveo predivne momente i uvek ću pamtiti Partizan i godinu i po dana provedenih ovde – rekao je Tavamba na početku.

Kamerunac je bio drugačije odeven od ostalih saigrača, što je novinarima bio jasan znak da neće ostati još dugo u Humskoj.

– Baš zato što sam danas išao da razgovaram o svojoj budućnosti, nisam stigao da se obučem kao saigrači. Ali najbitnije je da sam ovde i da sam došao da vidim novi dres. Iako ga možda neću nositi, nadam se i želim ekipi da ga sa uspehom nosi i u njemu igra najbolje moguće.

Tavamba je biranim rečima pričao o periodu koji je proveo u Partizanu.

– Onim što sam ovde uradio mogu samo da budem presrećan. Imao sam fantastične odnose sa navijačima, menadžmentom, igračima… Rezultat svega je sreća što sam bio ovde. Nekim igračima je potrebno mnogo više da urade ono što sam ja za šest meseci. Osvojio sam duplu krunu, dao nekoliko bitnih golova. Ne mogu biti srećniji – zaključio je Tavamba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading