PUME IZ UČIONICE ZAVODE DEČAKE! Uhapšeno 25 razvratnih nastavnica, školski sistem trese afera! (FOTO)

Autor: IGOR KOZARSKI

Svet

23.04.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnoge su bile udate, jedna čak za šefa policije, a druga je vodila učenika u susednu državu na randevu

PUME IZ UČIONICE ZAVODE DEČAKE! Uhapšeno 25 razvratnih nastavnica, školski sistem trese afera! (FOTO)

Foto: Facebook, Twitter,

U poslednjih godinu dana u 16 američkih saveznih država uhapšeno je 25 nastavnica zbog seksa s učenicima, a strahuje se da je to samo vrh ledenog brega, pošto ne postoji centralizovani registar za ovu vrstu krivičnih dela za cele SAD.

Ove nastavnice u SAD zovu Pume iz učionice. Među njima je učiteljica iz Nju Džerzija Džesika Savicki, koju je policija zaskočila polugolu s tiinejdžerom na zadnjem sedištu automobila. Ova majka dvoje dece priznala je da su ona i učenik najmanje pet puta imali odnose bez zaštite. U Nebraski je uhapšena Erin Vard (45), supruga službenika ministarstva odbrane, takođe na zadnjem sedištu s učenikom.

PROFESORKA GODINE

Mnoge od uhapšenih su udate, a jedna je čak bila proglašena za nastavnicu godine. Učenike su mamile lascivnim porukama, fotografijama i video-snimcima na kojima su obnažene. Školski psiholog dr Majkl Oberšnajder primetio je da su sruštvene mreže doprinele širenju ove pojave.

- Neke nastavnice objavljuju seksualne sadržaje na platformama kao što su Onlyfans, Loyalfans ili Fansly, koje učenici mogu da vide i potom intimno komuniciraju s profesorkama - kaže Oberšnajder.

On objašnjava da je uglavnom reč o nastavnicama čiji su brakovi ispunjeni emotivnim konfliktima ili osećaju da su njihove intimne potrebe neispunjene, da su usamljene ili imaju druge lične probleme.

Učiteljica engleskog u četvrtom razredu Ališa Makomon (38), profesorka biologije i trener tenisa i košarke iz San Antonija Stefani Vud (28), Eli Keradman (33) iz Virdžinije, Elizabet Bardfild, majka četvoro dece iz Ilinoisa, zatim, Ema Delani Henkok (26), bivša učiteljica u Oklahomi, Heder Her (33), profesorka srednje škole "Brajant" u Arkanzasu, i Heli Klifton Karmak (26) iz Vejnsvila, samo su neke od nastavnica čija su se imena pojavila u medijima poslednjih meseci nakon što su uhapšene zbog seksualnih veza s učenicima.

STRAST U UČIONICI

Emi Delani Henkok, supruzi šefa lokalne policije, učenik je poslao fotografiju na kojoj je bez majice. Prema optužnici, otad su počeli da razmenjuju daleko neposrednije fotografije i video-snimke. Otkriveni su jer su se dva puta ljubili u učionici, pri čemu je nastavnica dodirivala dečaka.

Heder Her je čak vozila maloletnog učenika u drugu državu - Vašington. Imala je odnos s njim 20-30 puta tokom školske godine. Ona je priznala krivicu i sad joj preti čak doživotna zatvorska kazna.

Trio iz Arizone: Harale u istoj školi

U Arizoni su za seks s učenicima optužene tri učiteljice iz istog grada Ališa Tod (23) uhapšena je zbog odnosa s učenikom srednje škole u Bakiju. Džesika Kramer (42) izvedena je pred sud zbog intimne veze sa 17-godišnjakinjom iz iste škole, a Dajan Pirvo (35) zavela je 13-godišnjeg osnovca.

Ovaj trio Puma iz učionice frustrira druge profesore. Nastavnica s Long Ajlanda uverena je da su ona i sve njene koleginice na lošem glasu zbog nekolicine nesavesnih profesorki. Prema podacima nacionalnog udruženja državnih škola, u periodu 2017-2022. pokrenuti su postupci protiv 1.895 profesora i nastavnica zbog neprikladnih odnosa s učenicima.

OTAC KRIO SINA I PROFESORKU U KUĆI

Hejli Klifton Karmak uhapsila je policija Garden Ridža zbog veze s 16-godišnjakom oko 1.200 kilometara od mesta gde žive. U sudskim spisima stoji da su imali odnos tokom nastave, a da su im stražu čuvali drugi učenici.
Uhapšen je i otac dečaka jer je znao za odnos svog sina s nastavnicom i čak im dopustio da se sastaju u njegovoj kući.

- Da ih nisam pustio u kuću, oni bi se sastajali na nekom drugom mestu, a ne želim da mi se sin vuče po parkovima, parkinzima i drugim opasnim mestima - rekao je otac u policiji.
On je dodao da će lagati za svog sina ako vidi da će na bilo koji način biti ugrožen. Otac dečaka kasnije je pušten da se brani sa slobode, uz kauciju od 50.000 dolara.

Hejli Klifton Karmak policiji je prijavio kolega koji je saznao da je ona imala skandal s učenicima u školi u kojoj je ranije radila. On je pokazao i fotografije nastavnika kojem je Karmakova izgrebala leđa tokom odnosa. Ona je na saslušanju priznala da je u avanturu ušla jer je želela da se razvede od muža, koji je bio suviše usredsređen na njenu zadnjicu.
 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading