TRAMPOV SIN AMERIKANCIJA BRUTALNO SASUO ISTINU U LICE: Niko ozbiljan ne veruje da Ukrajina dobija rat, NEMAJU ŠANSI! SVI znaju da je GOTOVO!

Autor:

Svet

09.12.2023

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin nekadašnjeg američkog predsednika, Donald Tramp mlađi je na drušvenim mrežama poručio da je Ukrajina već poražena.

TRAMPOV SIN AMERIKANCIJA BRUTALNO SASUO ISTINU U LICE: Niko ozbiljan ne veruje da Ukrajina dobija rat, NEMAJU ŠANSI! SVI znaju da je GOTOVO!

Foto: JOHN ANGELILLO / UPI / Profimedia

"Niko ozbiljan ne veruje da Ukrajina dobija ovaj rat ili da uopšte imaju šansi osim, naravno, ako nisu na platnom spisku vojnoindustrijskog kompleksa. Svi znaju da je gotovo, a sve što radimo nastavljajući ove gluposti i finansirajući ih na neodređeno vreme je da održavamo smrt jadnih ljudi koji su poslati na prve linije fronta kao topovsko meso da bi održali protok novca. Što je dosta – dosta je!“, napisao je Tramp mlađi na platformi Iks.

 

 

Donald Džon Tramp Mlađi (31. decembar 1977 –), u medijima u SAD poznat i kao Don Džunior ili Tramp Džunior, je američki poslovni čovek. Rodio se kao prvo dete bivšeg predsednika SAD Donalda i njegove prve supruge Ivane Tramp. Kao i mlađa sestra Ivanka i brat Erik, obavljao je i još uvek obavlja niz poslova u očevim kompanijama.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading