UŽAS I JEZA! Dečak danima silovan ispred supermarketa i u svojoj kući! Sve je počelo na školskom IZLETU!

Autor:

Svet

14.11.2023

06:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Keli E. Š. (35) je optužena za seksualni napad na 14-godišnjeg dečaka.

UŽAS I JEZA! Dečak danima silovan ispred supermarketa i u svojoj kući! Sve je počelo na školskom IZLETU!

Foto: Photo by Kristina Tripkovic on Unsplash

Ona je navodno nekoliko puta imala odnose sa dečakom, i to najčešće kada su mu roditelji odsutni.

Srednjoškolska savetnica iz Pensilvanije, Sjedinjene Američke Države, uhapšena je 9. novembra pod optužbom za tri tačke seksualnog napada. Prema sudskim dokumentima, njihova veza navodno je počela tokom školskog izleta u jesen 2022. godine, dok su zajedno putovali autobusom.

Policija je prvi put obaveštena o ovoj vezi 17. jula, kada je majka dečaka pozvala i prijavila nezakonitu vezu svog sina sa 35-godišnjakinjom. Dečaka su roditelji pronašli kako se krije iza automobila, nakon čega je otkrio da su ga rođaci Keli videli zajedno i naredili mu da napusti njihov dom.

Dečak je policiji ispričao da je kontakt s osumnjičenom počeo tokom školskog izleta 2022. godine te da ga je Keli redovno pozivala u svoju kancelariju, propuštajući nastavu. Tvrdio je da su na kraju imali nezakoniti odnos, uključujući i odnose u automobilu ispred supermarketa savetnice blizu njenog doma i kod dečaka kući dok su roditelji bili odsutni.

Istražitelji tvrde da su video-zapisi potvrdili dečakove tvrdnje, uključujući i detalj da je Keli ostavila jednu od svojih minđuša u kući dečaka, izveštava "Dejli Star".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading