ŠOKANTNA TALAČKA DRAMA U TEKSASU: Tri života Izgubljena u besomučnom napadu, specijalac se ŽRTVOVAO da bi spasao zarobljene

Autor:

Svet

12.11.2023

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američka policija saopštila je da je u subotu ujutru došlo do incidenta u kojem su tri osobe izgubile živote. Među žrtvama je i hrabri pripadnik specijalnih jedinica policije, Horhe Pastore, koji je žrtvovao svoj život tokom sukoba s osumnjičenim.

ŠOKANTNA TALAČKA DRAMA U TEKSASU: Tri života Izgubljena u besomučnom napadu, specijalac se ŽRTVOVAO da bi spasao zarobljene

Foto: Tanjug/AP

Prema izveštaju, policija je primila poziv od osobe koja je vrištala tražeći pomoć, tvrdeći da ju je neko napao nožem. Kada su policajci stigli na mesto događaja, ranjena žrtva već je uspela da pobegne, ali su saznali da se još dve povređene žrtve nalaze unutra s osumnjičenim naoružanim nožem.

 

Situacija se dodatno pogoršala kada je osumnjičeni pucao na policajce koji su pokušali da uđu, nakon čega se zabarikadirao. Specijalne jedinice pozvane su da intervenišu, stigavši nešto posle četiri sata ujutru. U naporima da reše situaciju, osumnjičeni je pucao na specijalne jedinice, a jedan od njih, Horhe Pastore, nažalost, nije preživeo.

 

 

Robin Henderson, privremeni šef policije Ostina, izrazio je duboko žaljenje i emocionalno se obratio medijima nazivajući incident "veoma tragičnim danom za sve koji su bili umešani." 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading