PUTINOVI KOMIČARI PREVESLALI I ĐORĐU MELONI! Žalila se da je umorna, na migrante, a evo šta je rekla o Ukrajini! MISLILA DA PRIČA SA AFRIČKIM LIDEROM! (AUDIO)

Autor:

Svet

01.11.2023

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kancelarija premijerke Meloni potvrdila je da je razgovor, koji se dogodio 18. septembra, trajao 13 minuta, a sagovornik koji se predstavio kao predsednik Afričke unije zapravo je bio ruski komičar.

PUTINOVI KOMIČARI PREVESLALI I ĐORĐU MELONI! Žalila se da je umorna, na migrante, a evo šta je rekla o Ukrajini! MISLILA DA PRIČA SA AFRIČKIM LIDEROM! (AUDIO)

Foto: Tanjug/AP

Italijanska premijerka Đorđa Meloni postala je žrtva prevare u nedavnom telefonskom razgovoru, u kojem je bila uverena da razgovara s afričkim liderom o ukrajinskom konfliktu. Kancelarija premijerke Meloni potvrdila je da je razgovor, koji se dogodio 18. septembra, trajao 13 minuta, a sagovornik koji se predstavio kao predsednik Afričke unije zapravo je bio ruski komičar.

 

 

Komičarski dvojac Vladimir Kuznjecov i Aleksej Stoljarov, poznatiji kao Vovan i Leksus, stoji iza ovog lažnog poziva. Ova dvojica komičara poznati su po svojim šalama i prevarama, a često se sumnja da imaju veze sa ruskim obaveštajnim službama, iako nema konkretnih dokaza koji potkrepljuju ovu tvrdnju.

U razgovoru, Meloni je izrazila zabrinutost zbog rata u Ukrajini i ukazala na "veliki umor na svim stranama". Takođe je istakla da je trenutno teško pronaći rešenje koje bi bilo prihvatljivo za obe strane, a da ne bi kršilo međunarodno pravo. Premijerka je čak nagovestila da ima neke ideje o tome kako rešiti situaciju, ali da čeka pravi trenutak da ih iznese.

- Približava se trenutak kada će svi shvatiti da nam je potreban izlaz. Ukrajinska kontraofanziva ne ide kako se očekivalo... To nije promenilo sudbinu sukoba i svi razumeju da bi sukob mogao da potraje mnogo godina ako ne nađemo rešenje. Ukrajinci rade šta moraju, a mi pokušavamo da im pomognemo - kaže ona, između ostalog, u tom razgovoru.

Važno je napomenuti da Meloni javno podržava Ukrajinu, a izvori u italijanskoj štampi potvrdili su da je njen stav prema ukrajinskom konfliktu ostao nepromenjen.

Osim ukrajinskog konflikta, Meloni je tokom razgovora tražila pomoć afričkih lidera u suzbijanju migrantskih brodova koji pokušavaju preći italijansku obalu. Ovaj aspekt razgovora takođe je bio od značaja za premijerkinu agendu.

Kancelarija premijerke Đorđe Meloni istakla je da je prevarena tokom ovog razgovora, koji se dogodio u vreme intenzivnih priprema za susrete sa afričkim liderima na Generalnoj skupštini UN u Njujorku između 19. i 21. septembra.

Koga i kako su prevarili takozvani komičari Vladimira Putina pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading