"UKRAJINCI OČAJNIČKI POKUŠAVAJU DA NAPADNU NAŠE SNAGE!" Šojgu o situaciji na frontu: Kijev trpi poraze iako im NATO doprema novo oružje

Autor: Tanjug

Svet

01.11.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je istakao da grupa ruskih trupa nastavlja da vodi aktivnu odbranu.

"UKRAJINCI OČAJNIČKI POKUŠAVAJU DA NAPADNU NAŠE SNAGE!" Šojgu o situaciji na frontu: Kijev trpi poraze iako im NATO doprema novo oružje

Foto: www.profimedia.rs

Ruski ministar odbrane Sergej Šojgu izjavio je danas da Kijev trpi poraze, uprkos tome što mu NATO doprema nove vrsta naoružanja.

On je istakao da grupa ruskih trupa nastavlja da vodi aktivnu odbranu, "efikasno nanošeći vatrenu štetu neprijatelju", prenele su RIA Novosti.

Prema njegovim rečima, ukrajinska vojska očajnički i bezuspešno pokušava da napadne ruske snage na zaporoškom, donjeckom i hersonskom pravcu, zbog čega ima velike gubitke.

- Oružane snage Ukrajine se iscrpljuju, a demoralizacija ljudstva raste - naglasio je Šojgu.

Ministar je zahvalio ruskoj vojsci na, kako navodi, hrabrosti, istrajnosti i istrajnosti u izvršavanju zadataka u zoni specijalnih operacija.

Sa druge strane, Ukrajina tvrdi da je Rusija u poslednja 24 sata bombardovala više od 100 naselja, najviše u jednom napadu od početka godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading