RAT U UKRAJINI ĆE TRAJATI JOŠ NAJMANJE PET GODINA? Ruski analitčar o PAKLENOM PLANU Amerike: Žele da nas oslabe, a onda rasture IZNUTRA!

Autor:

Svet

14.08.2023

09:13 >> 09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

SAD će pokušati da odugovlače sukob u Ukrajini godinama kako bi „iscrpile ruski narod i gurnule ga u konfuziju“, smatra ruski analitičar Jurij Dudkin.

RAT U UKRAJINI ĆE TRAJATI JOŠ NAJMANJE PET GODINA? Ruski analitčar o PAKLENOM PLANU Amerike: Žele da nas oslabe, a onda rasture IZNUTRA!

Foto: Tanjug/AP

Vojni ekspert Jurij Dudkin izjavio u emisiji beloruskog TV kanala BelTA, prenosi dopisnik ruskog portala PolitNavigator.

 

„Rat će se nastaviti – sve dok Ukrajina bude sponzorisana ovim tempom, ne govorim o više. Mada sumnjam da će dobiti nešto više. Za SAD i Zapad je važno da odlože završetak rata. Mislim da je njihovo mišljenje da se produži na bar pet godina. Da bi posejao nepoverenje među ruskim narodom, a i među beloruskim narodom, pošto je ovo jedinstvena država“, tvrdi ekspert.

 

"Dakle, zadatak Sjedinjenih Država je da oduže neprijateljstva, oslabe Rusku Federaciju, poseju nepoverenje u društvu, a zatim raznesu Rusiju iznutra“, rekao je Dudkin.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading