KOMANDANT ZLOGLASNOG "EL MUDŽAHIDA" PONOVO PRETI: Uputio jezive reči srpskom narodu i Dodiku!

Autor:

Svet

03.02.2024

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ti pokušaji zastrašivanja od strane raznoraznih lica sa kriminalnim dosijeom i onim koji su bili učesnici u raznoraznim vehabijskim organizacijama, da ubijaju, odsecaju Srbima glave ne mogu i neće sigurno da nas zastraše i mislim da trebamo doći. poručuje Milorad Kojić

KOMANDANT ZLOGLASNOG "EL MUDŽAHIDA" PONOVO PRETI: Uputio jezive reči srpskom narodu i Dodiku!

Foto: youtube.com/FACE HD TV, TV Pink/printscreen

"Granica postoji, ona je na Drini i biće ako Bog da, od BiH možete poneti ono što vam ostane na cipelama, ja bih vam rado možda i cipele izuo, al' eto cipele vam nećemo dirati".

Ovo je odgovor Sanina Muse bivšeg pripadnika zloglasnog odreda "Еl mudžahid" i lidera jednog političkog pokreta iz drugog entiteta na brojne osude koje je dobio nakon što je najavio da će u ponedeljak sa svojim pristalicama doći pred Sud BiH.

Na zabrane okupljanja sarajevske policije se oglušio, uporan je i kaže da će ukoliko dođe podrška predsedniku iz Srpske, on i njegovi sledbenici doći pod zastavom pod kojom su, kako i sam kaže, ratovali.

- Bujrum dođite pratite suđenje ko i do sada, ali ćemo sada doći i mi, da i mi takođe propratimo suđenje, da možda ponesemo neku poruku koja se tiče secesije i 20 godina pretnje istog Milorada Dodika, možda ćemo doneti zastave sa ljiljanima, zastave BiH, zastavu koju mi volimo, pod kojom smo ratovali - zapretio je Musa. 

Doći ćemo, odgovor je iz Srpske. Niko građane ne može da spreči da predsedniku daju podršku.

- Ti pokušaji zastrašivanja od strane raznoraznih lica sa kriminalnim dosijeom i onim koji su bili učesnici u raznoraznim vehabijskim organizacijama, da ubijaju, odsecaju Srbima glave ne mogu i neće sigurno da nas zastraše i mislim da trebamo doći - poručuje Milorad Kojić, poslanik SNSD-a u PD PS BiH.

To što priča Musa, ne čudi. Navikao je da zvecka oružjem kažu stručnjaci za bezbednost.

- Znajući istoriju Sanina Muse i njegovu ulogu u zloglasnoj jedinici Еl Mudžahid, dakle u kojoj su odsecane glave Srbima uz povike Alahu Еkber i tekbir, u suštini ovo je poziv preživelim pripadnicima i naslednicima ideologije Еl mudžahedina u BiH da dođu na proteste - kaže Slobodan Župljanin, dekan Fakulteta za bezbednost i zaštitu.

Sanin Musa ima pozamašan dosije o njegovim ratnim i poratnim radikalnim islamskim aktivnostima. Njemu je pre dve godine zabranjen ulaz u Srbiju zbog propagiranja ekstremnog radikalizma i održavanja veze sa tamošnjim vehabijama. 

(Republika/ATV)

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading