ŠOK ODLUKA! Novak Đoković ODUSTAO od učešća u Majamiju!

Autor:

Sport

14.03.2024

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo niko nije očekivao!

ŠOK ODLUKA! Novak Đoković ODUSTAO od učešća u Majamiju!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković neće nastupiti na predstojećem Masters 1000 turniru koji se održava u Majamiju od 20 do 31. marta.

Najbolji teniser planete ovakvu odluku je doneo nakon neuspešnog turnira u Indijan Velsu, gde je poražen u trećoj rundi od "laki luzera" Luke Nardija rezultatom 2:1 u setovima.

Za Đokovića je ovo jedan od najgorih početaka sezone u karijeri, jer je prethodno poražen u polufinalu Australijan opena od Janika Sinera, a do turnira u Indijan Velsu nije nigde nastupao.

Sredina je marta, Novak nema čak ni finale turnira, tako da su upaljene sve lampice za alarm.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

 

Treba reći da su Đokovićevi prioriteti u poznom delu karijere drugačiji, sav fokus je na gren slem turnirima, a jedan od osnovnih ciljeva za ovu godinu su i Olimpijske igre u Parizu, gde će Nole pokušati da osvoji praktično jedni trofej u tenisu koji mu nedostaje.

Što se kalendara tiče, Đokovića očekuje spremanje za sezonu šljake, a protpostavka je da je prvi turnir na kom ćemo gledati Novaka Masters u Monte Karlu koji je na programu od 7. aprila.

Najbolji teniser svih vremena je očigledno odlučio da mu forma nije dovoljno dobra da bi mogao da se nadmeće za titulu u Majamiju, a kako ne pristaje na ništa manje, prebaciće fokus na šljaku.

Ostaje nada da će Đoković spremno dočekati naredne izazove i da će pokazati da je ovo samo loš period iz kog će izaći još jači.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading