ŠOKANTNA ODLUKA! Slavni teniser ZAVRŠIO igračku karijeru!

Autor:

Sport

06.03.2024

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle poraza na Mastersu u Indijan Velsu.

ŠOKANTNA ODLUKA! Slavni teniser ZAVRŠIO igračku karijeru!

Foto: www.profimedia.rs

Proslavljeni američki teniser Stiv Džonson (34) odlučio je da "okači reket na zid" i da zvanično objavi penziju nakon poraza na Indijan Velsu.

Trenutak odluke bio je poraz u veoma iscrpljujućem duelu od Emilija Nave odlučio je da objavi kako će prestati sa igračkom karijerom i postvetiti se drugim stvarima. Činjenica je da ljubav između njega i žene cveta, a rođenje dece je ubrzalo povlačenje s terena.

Stiv je na društvenim mrežama ostavio oproštajnu poruku pred odlazak u penziju, ujedno, iskoristivši priliku da se svima zahvali na poverenju.

- Kakvo je ovo neverovatno putovanje bilo... Hvala svima vama koji ste bili tu i podržavali me od početka. Ovo je zaista ostvarenje sna da se takmičim i igram na najvećim svetskim scenama u sportu koji volim. Od prvog dana sam se uvek takmičio najbolje što sam mogao i ponosan sam što sam to nastavio do poslednjeg meča. U svom srcu znam da sam učinio sve što sam mogao na ovom putovanju i da je vreme da završim i uživam sa svojom porodicom - napisao je Džonson.

Nije propustio priliku se zahvali svom timu, prijateljima i kolegama.

 

 

- Hvala svima koji su me podržavali tokom godina. Svim mojim trenerima, fiziolozima, kolegama igračima, porodici i prijateljima, hvala na podršci. Ne bih ovo mogao bez vas i hvala vam što ste mi pomogao da ostvarim svoje snove - dodaje Džonson.

Na kraju je to učinio i prema svojoj lepšoj polovini...

- Kendal, hvala ti na tvojoj beskrajnoj žrtvi i na tome što si na ovom rolerkosteru svoje karijere i nikada ne pokolebaš u svojoj podršci i ljubavi - zaključio je novopečeni penzioner.

Stiv je u karijeri osvojio četiri titule, a najbolji ranking mu je bilo 21. mesto, osvojeno 2016. godine. U karijeri dugoj oko 12 godina je zaradio preko 8.000.000 dolara, a zauvek će ostati prepoznatljiv po svojim brkovima i nadimku "Super Mario".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading