NOVAK I SLAVNA GLUMICA NAPRAVILI ŠOU NA TRENINGU! Šarliz se OBRATILA Đokoviću: "Hajde lenjo ko*ile"! Evo šta joj je Srbin ODGOVORIO! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.03.2024

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski rekorder sjajno raspoložen pred start Mastersa Indijan Vels.

NOVAK I SLAVNA GLUMICA NAPRAVILI ŠOU NA TRENINGU! Šarliz se OBRATILA Đokoviću: "Hajde lenjo ko*ile"! Evo šta joj je Srbin ODGOVORIO! (VIDEO)

Foto: prinstcreen/instagram.com

Novak

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nalazi se u Sjedinjenim Američkim Državama, gde se priprema za nastup na prvom Grend slemu u novoj sezoni - Indijan Velsu.

Noletov rival u drugom kolu biće bolji između Australijanca Aleksandra Vukića i kvalifikanta, a dok ne sazna protiv koga će igrati 9. marta, srpski as je iskoristio priliku da se zabavi na treninzima.

Đoković se vratio na američko tlo prvi put posle 2019. godine, ali je i pored činjenice da ga pet sezona nismo gledali u "kalifornijskoj pustinji", najveći favorit da podigne šesti rekordni pehar na ovom turniru.

Sada je Nole bio deo tradicionalne egzibicije „Desert Smash“ pred stars Mastersa Indijan Velsu, a tom prilikom igrao je dubl sa slavnom glumicom Šarliz Teron.

Rekorder po broju Grend slem titula se pojavio i privremeno zamenio Frensisa Tijafoa na 20. izdanju egzibicije, a sav prihod otišao je u humanitarne svrhe.

- Hajde, lenjo ko..le - šalila se Teron sa Đokovićem, koji je trčao u pokušaju da osvoji poen.

Novak se posle našalio na njen račun:

- Šarliz me je naterala da se pomučim danas, ali valjda je to bio deo taktike - rekao je Srbin, pa se "uozbiljio":

- Bila je čast biti deo ovog događaja - istakao je Nole, kojem se prvi čovek celog događaja Rajan Mekoli zahvalio što je uopšte pristao da dođe na ovaj spektakl.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading