UKRAJINKA SE RUKOVALA SA RUSKINJOM, A SADA JOJ PRETI DRAKONSKA KAZNA! Pokrenut DISCIPLINSKI postupak protiv mlade teniserke!

Autor:

Sport

23.01.2024

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna odluka ministarstva u Ukrajini.

UKRAJINKA SE RUKOVALA SA RUSKINJOM, A SADA JOJ PRETI DRAKONSKA KAZNA! Pokrenut DISCIPLINSKI postupak protiv mlade teniserke!

Foto: twitter.com

Mlada ukrajinska teniserka Jelisaveta Kotilar poražena je u meču prvog kola juniorskog Australijan opena od Vlade Minčeve iz Rusije sa 2:0 u setovima.

Ipak, nije to najgore što joj se desilo u poslednjih nekoliko dana, pošto se neočekivano našla u još većem problemu, a sve jer je pružila ruku rivalki iz Rusije.

Naime, nakon meča, obe teniserke su prišle mreži i pozdravile se, što, ruku na srce, gotovo nikada nije slučaj kada se susretnu sportisti iz Ukrajine i Rusije.

Kako javljaju mediji, Ministarstvo omladine i sporta Ukrajine pokrenulo je postupak zbog ovog poteza.

Jelisavetin otac stao je u njenu odbranu, ali će Kotilarova gotovo izvesno morati da iznese svoju odbranu pred najvišim zvaničnicima vlasti u Ukrajini, navode mediji.

Inače, Ruskinja je slavila u ovom meču prvog kola juniorskog Australijan opena sa 6:2, 6:4.

Znamo koliko su "uzavreli" odnosi između ove dve države, pa se sada očigledno svaka komunikacija sa "protivnikom" toleriše kao izdaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading