SABALENKA S LAKOĆOM DIŽE NOGE: Novak i Arina u akciji (VIDEO)

Autor: P. Z.

Sport

22.01.2024

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su ostali bez teksta kada su videli ovaj snimak.

SABALENKA S LAKOĆOM DIŽE NOGE: Novak i Arina u akciji (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Arina Sabalenka i Novak Đoković

Ovogodišnji Australijan open je ušao u drugu nedelju takmičenja, što samim tim zbnači da su na turniru ostali samo najbolji od najboljih, koji će se u narednih sedam dana boriti za titule.

Pehar u muškoj kategoriji brani Novak Đoković, a u ženskoj Arina Sabalenka, koji su se domogli četvrtfinala i imaju šansu da ponovo osvoje titule.

Upravo njih dvoje postali su zvezde zanimljivog snimka koji se pojavio na društvenim mrežama.

Na tom snimku se može videti kako se Nole muči da nogom skine flašicu sa glave jednog čoveka, dok Sabalenka to isto čini sa lakoćom.

Australijan open 2024

Prvi ovogodišnji grend slem turnir počeo je u nedelju, 14. januara, a završiće se 28. januara, kada će biti odigrana finala u muškom singlu, odnosno ženskom dublu.

Što se singla tiče, Srbiji su u Melburnu ostala samo dva predstavnika, a to su Novak Đoković i Miomir Kecmanović.

Takmičenje su u prvom kolu završili Dušan Lajović, Laslo Đere i Aleksandra Krunić, dok kroz kvalifikacije nisu uspeli da prođu Hamad Međedović, Olga Danilović i Natalija Stevanović.

Sa druge strane, u konkurenciji parova oprobaće se specijalista za dubl Nikola Ćaćić, kao i svi koji su se našli u glavnom žrebu singlova, osim Noleta, a to su Lajović, Đere, Kecmanović i Krunićeva.

Titulu na Australijan openu u muškom singlu brani neprikosnoveni Novak Đoković, koji je turnir u Melburnu osvajao već deset puta, a prošle godine je u finalu pobedio Stefanosa Cicipasa. Sa druge strane, u ženskoj konkurenciji je prethodne sezone pehar osvojila Arina Sabalenka, koja je u borbi za trofej savladala Elenu Ribakinu.

Ovogodišnji Australijan open igra se za ukupni nagradni fond od 52,3 miliona američkih dolara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading