NOVAKA TERAJU DA IGRA PO NAJGOREM SUNCU! Australijanci ga na SVE načine sabotiraju, ali ovo je LOŠA vest i ZA SVE SRBE!

Autor:

Sport

22.01.2024

07:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatno koliko ga sputavaju.

NOVAKA TERAJU DA IGRA PO NAJGOREM SUNCU! Australijanci ga na SVE načine sabotiraju, ali ovo je LOŠA vest i ZA SVE SRBE!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Australijan opena pobedom nad Adrijanom Manarinom iz Francuske rezultatom 3:0 (6:0, 6:0, 6:3), a saznao je i ko mu je naredni protivnik u Melburnu.

Tejlor Fric će na megdan najboljem teniseru u istoriji, nakon što je Amerikanac savladao Stefanosa Cicipasa rezultatom 3:1 ( 7:6, 5:7, 6:3, 6:3).

Organizatori su sada i objavili vreme početka susreta koje je krajnje neshvatljivo. Nakon što je Nole protiv Manarina po prvi put posle dve godine igrao meč na Australijan openu u dnevnom terminu po lokalnom vremenu, a cela Srbija morala u pola noći da ustane da ga gleda, očekivalo se da je tu kraj.

Međutim, objavljeno je da Đokovićev meč protiv Frica počinje oko 14:30 u Melburnu, što je kod nas oko 4:30, ali, to nije sve! Nole će morati da igra po najjačem suncu od početka Australijan opena jer se čak očekuje temperatura od 29-30 stepeni Celzijusa.

Na sve načine pokušavaju da ga sabotiraju, ali nemamo sumnje da će se sa svima izboriti, a mi ćemo pokušati da mu polubudni pružimo podršku u narednoj noći.

Novak je do sada protiv Frica igrao osam mečeva, a ima savršen skor od svih osam pobeda, uz samo dva izgubljena seta!

Poslednji meč odigran između Novaka Đokovića i Tejlora Frica dogodio se US openu 2023. godine, takođe u četvrtfianlu turnira, a Nole je rutinski slavio rezultatom 3:0 (6:1, 6:4, 6:4).

Kasnije je Novak podigao pehar u Njujorku, a nadamo se da će isti ishod biti i u Melburnu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading