NOVAK IZ OPKLADE ODVEO LEPOTICU NA VEČERU: Ruskinja do detalja opisala šta su radili, spomenula NJEGOVO TELO i STRAST

Autor:

Sport

27.09.2023

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta li će reći Jelena Đoković na sve ovo? Da li je znala?

NOVAK IZ OPKLADE ODVEO LEPOTICU NA VEČERU: Ruskinja do detalja opisala šta su radili, spomenula NJEGOVO TELO i STRAST

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković je najbolji teniser sveta i veliki šmeker. Srpski as oduvek je slovio za jednog od najzanimljivijih na ATP turu i kao neko ko zna da se šali na svoj i tuđ račun, dok su njegove imitacije odavno planetarno poznate. Na tapetu su mu se najčešće nalazili Rafael Nadal i Marija Šarapova, s tim da je za razliku od Španca sa Ruskinjom u prijateljskim odnosima.

Republika

Foto: printscreen/Twitter/WTA

Dobri prijatelji: Đoković i Šarapova

Sada kada se sve glasnije priča da će se Šarapova vratiti iz penzije i tenisu posle porođaja, ona je sve više prisutna u medijima. Međutim, prilikom poslednjeg intervjua ona je otkrila kako je završila na večeri sa Noletom i to iz opklade.

- O Bože, ne, imam ovu smešnu priču sa Novakom. Sećam se da smo osvojili naše prve grend slemove, bilo je to u trenutku kada je on stigao do vrha i njegovo telo nije bilo na nivou njegovog tenisa. Igrali smo egzibiciju u Indijan Velsu. Ne sećam se kakva je bila opklada, ali je rekao da ako dobije opkladu, idemo na večeru. A ja sam odgovorila "U redu, dobro, šta god, kao da će se to desiti." A onda je na kraju pobedio i rekao "Da, idemo na večeru." - prisetila se Šarapova u emisiji kod bivše teniserke Rene Stabs.

Foto: Printscreen

Telo vreteno: Novak Đoković

Njih dvoje su o ovoj večeri pričali 2020. tokom video poziva kojim su prekraćivali dane zbog pauze koja je u tenisu nastupila zbog pandemije koronavirusa.

- Bilo je tako smešno, on je rekao na večeri "Možemo li da se slikamo?" - dodala je Šarapova, pa se vratila u današnjicu:

- Poznajem Novaka jako dobro i neverovatno je videti koliko je strastven, a ovaj element dugovečnosti koji ima, kako se ophodi prema svom telu, kako su mu pripreme, to je fascinantno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading