LAJOVIĆ PRESREĆAN: "Znao sam da će biti teško, ali sam imao veliku želju!"

Autor:

Sport

17.08.2023

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser sijao od sreće posle uspeha karijere.

LAJOVIĆ PRESREĆAN: "Znao sam da će biti teško, ali sam imao veliku želju!"

Foto: Starsport

Dušan Lajović

Srpski teniser Dušan Lajović izjavio je nakon meča sa Janikom Sinerom, da je znao da ga očekuje težak meč, ali da je uspeo da skine pritisak i dođe do trijumfa.

Lajović se plasirao u osminu finala Mastersa u Sinsinatiju, pošto je večeras savladao Italijana Janika Sinera 6:4, 7:6 (7:4).

- Znao sam da će biti teško, ima mnogo samopouzdanja, bilo je "gusto". Koristio sam dobro kik i ravne servise, uspeo sam da skinem time pritisak sa sebe. U taj brejku sam imao veliku želju, on je napravio neke greške - rekao je Lajović.

Republika

Foto: Starsport

Dušan Lajović će u osmini finala na Tejlora Frica

Lajović je dodao da ima više vere u sebe u poslednje vreme

- Uvek je teško, pogotovo kada čovek ima preko 30 godina. Već smo gotove osobe i za promenu je potreban napor. Ali počelo je da funkcioniše - istakao je Lajović.

U narednoj fazi, srpskog tenisera očekuje okršaj sa domaćim teniserom, Tejlorom Fricom, koji je takođe u dva seta bio bolji od Lorenca Sonega. Pobednik ovog meča u četvrtfinalu će imati priliku da se potencijalno sastane sa još jednim našim igračem, Novakom Đokovićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading