ĐOKOVIĆ MU OVO NEĆE ZABORAVITI! Rubljeva pitali šta je NAJTEŽE kada igra protiv Novaka! Nije mogao da se ZAUSTAVI!

Autor:

Sport

09.07.2023

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle pet setova izbacio je Aleksandera Bublika iz Kazahstana.

ĐOKOVIĆ MU OVO NEĆE ZABORAVITI! Rubljeva pitali šta je NAJTEŽE kada igra protiv Novaka! Nije mogao da se ZAUSTAVI!

Foto: Tanjug AP

Spektakularan meč odigrali su Andrej Rubljov iz Rusije i njegov zemljak koji nastupa pod zastavom Kazahstana Aleksander Bublik.

Vodio je sedmi teniser sveta sa 2:0, Bublik uspeo da izbori peti set, u kome je Rubljov neverovatnim poenom stigao do brejk lopti koju je iskoristio, a potom i do trijumfa od 3:2.

Tako će Andrej na megdan boljem iz duela Novaka Đokovića i Huberta Hurkača iz Poljske, a posle meča, na konferenciji za medije, Rubljov se dotakao i potencijalnog okršaja sa najboljim teniserom u istoriji.

Naravno, sve pod uslovom ukoliko Nole opravda ulogu favorita protiv Poljaka.

- Ako bude Novak... Novak je jedan od najboljih na travi, igrač koji u poslednjih nekoliko godina skoro i da ne gubi na ovoj podlozi. U tom slučaju, nemam ništa da kažem. Samo ću izaći tamo da probam da se borim, da odradim svoj deo posla - rekao je Rubljov i dodao:

Foto: Tanjug AP

 

- Da budem iskren, ne mislim mnogo o istoriji. On zna da je jedan od najboljih igrača ikada, pogotovo ovde na Vimbldonu, na ovom terenu. Zašto je potrebno da razmišljam o njegovim uspesima. Ja kao ja, moram da razmišljam o sebi. Ako Novak bude razmišljao o tome da sam izgubio sva svoja četvrtfinala, neka razmišlja.

Šta je najteži momenat kada ste na terenu protiv Novaka Đokovića?

- Pa on je jedan od najboljih. Ne gubi uopšte ove godine, pogotovo na Grend slemovima. Sve Slemove koje je igrao je i osvojio. To je ono najteže.

Osvrnuo se potom i na igru srpskog asa:

- Igra? Ima dobru igru jer dobro trči. Zna kako da iskoristi brzinu. Nekada mu sama ta misao da je preteško igrati protiv njega pomaže. Koristi tu brzinu i ne pravi gršeke. Na kraju, često vas tera na još jedan potez i grešku. Dobro servira. Šta više, predobro, u svim pravcima, blizu linije. Veliki su mu procenti prvog servisa, teško je napraviti brejk. Onda, ritern radi na svakoj lopti, morate da igrate svoju najbolju igru i da se nadate - istakao je Rubljov.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading