NA OVOME BI MU I NOVAK APLAUDIRAO! Đokovićev budući rival izveo NAJLEPŠI POTEZ na Vimbldonu! Ceo stadion u NEVERICI! (VIDEO)

Autor:

Sport

09.07.2023

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski teniser Andrej Rubljov plasirao se u četvrfinale trećeg grend slema u sezoni.

NA OVOME BI MU I NOVAK APLAUDIRAO! Đokovićev budući rival izveo NAJLEPŠI POTEZ na Vimbldonu! Ceo stadion u NEVERICI! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Andrej Rubljov

Trenutno sedmi igrač sveta igraće za plasman u polufinale protiv najboljeg tenisera ikada Novaka Đokovića ili Poljaka Huberta Hurkača.

Dok čeka rasplet poslednjeg duela u muškom singlu, Rubljev je postao glavna tema Vimbldona, zbog najlepšeg poteza od početka turnira.

U meču sa Aleksanderom Bublikom iz Kazahstana, Andrej je uspeo da poentira gotovo iz nemoguće situacije.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Imao je ruski teniser 2:0 u setovima, ali se rođeni Rus, koji nastupa za Kazahstan, vratio i pružio je žestok otpor do kraja. Izjednačio je Bublik u setovima na 2:2, da bi zatim u petom ponovo pokleknuo i Rubljov je došao prvi do brejka.

Bublik je pokušao u momentu kada je Rubljov servirao za pobedu da da sve od sebe, ne bi li vratio brejk i ostao u životu. I to je i uradio, na 30:15 za Rubljova krenuo je na sve ili ništa, udarao je lopticu iz sve snage, a onda je jedan forhend plasirao tik uz liniju iz sve snage. Rubljov je bio daleko od loptice i faktički je Kazahstanac već mogao da proslavi poen.

Međutim, tada je Rubljov na neverovatan način, uz bacanje na travu uspeo da odigra jedan od najboljih poena koji smo videli godinama na Vimbldonu i došao je do vinera, koji mu je doneo dve meč lopte.

Kakav je potez izveo Rubljov najbolje govori reakcija Bublika, koji je bio u potpunoj neverici i gledao je nekoliko sekundi šokirano uz staljenu ruku na glavu.

Nikome na Centralnom terenu nije bilo jasno kako je Rubljov ovo izveo, ali ni njemu samom, jer je u izjavi posle meča rekao da ni sam ne zna kako je to uspeo i da sumnja da bi mu tako nešto pošlo za rukom da ponovo pokuša nešto slično.

Nema sumnje da bi mu na ovakvom potezu aplaudirao i najbolji srpski teniser Novak Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading