SVEĆLJA VODI HIBRIDNI RAT IZ PRIŠTINE! Zajedno sa njegovim okupacionim falangama TERORIŠE SRBE: Kurtijevi specijalci pucaju u leđa!

Autor:

Vesti

09.07.2023

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lažni ministar sramno teroriše Srbe na Kosovu.

SVEĆLJA VODI HIBRIDNI RAT IZ PRIŠTINE! Zajedno sa njegovim okupacionim falangama TERORIŠE SRBE: Kurtijevi specijalci pucaju u leđa!

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Petar Petković

Lažni ministar, a pravi nasilnik i ekstremista Dželjalj Svećlja, zajedno sa njegovim okupacionim falangama preobučenim u odela Kosovske policije, jedini su kriminalci na severu Kosova i Metohije i tu nemaju šta da traže.

- Jedini cilj Svećljinih opsesivnih pokušaja kriminalizacije Srba sa severa Kosova i Metohije jeste da opravda protivpravno prisustvo svojih parapolicijskih jedinica na severu KiM, gde danonoćno terorišu srpski narod - navodi se u saopšenju kancelarije za KiM.

- Kad već govori o kriminalu, najbolje bi bilo da Svećlja pođe od sebe i optužnice koja je godinama podignuta protiv njega zbog napada kamenicama na pripadnike tzv. Kosovske policije, ali i zbog prevrtanja vozila misije Euleks. Pa umesto što bi Svećlja nezakonito da privodi Srbe navodnom poznanju pravde i prava, trebalo bi prvo da on sam prestane da beži od tog istog prava i pravde - naglašava se.

- Da li je sprovođenje reda i zakona to što je kukavički poslao svoje falange da duge cevi uperuju u sina predsednika Aleksandra Vučića zbog jedne majice? Da li je vladavina prava kada Kurtijevi specijalci pucaju u leđa Dragiši Galjku, Miljanu Deleviću, Milanu Jovanoviću, braći Stojanović iz Gotovuše? Ili, kada brutalno pretuku srpsku decu Daru i Kristijana? - kažu.

- Hibridni rat koji Svećlja kukavički vodi iz Prištine protiv svega srpskog i posebno severa Kosova i Metohije, rezultirao je time da nema tog čestitog Srbina koji bi ni javno ni tajno pristao da bude alibi Svećlji u njegovoj bolesnoj opsesiji okupacije severa i proterivanja Srba sa Kosova i Metohije. To mu nikada neće uspeti! - navodi se.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (41)

Loading
Kristina

09.07.2023 19:02

Red je da se Albancima stane na put.

Sanja

09.07.2023 19:06

Pa naravno da vodi hibridni rat sa ciljem da protera Srbe sa KiM.

Anja

09.07.2023 19:09

Lažni ministar Svečlja sa lažnim specijalci ma teroriše konstantno Srbe na KiM. Čudi me da nema reakcije demokratskog sveta.

Binče

09.07.2023 19:11

Svečlja je terorista odrešenih ruku koji vršljaju po srpskoj južnoj pokrajini i maltretira Srbe. Tome treba stati na put.