BEZ IZNENAĐENJA: Rubljov u tri seta do drugog kola Vimbldona!

Autor:

Sport

03.07.2023

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sigurna pobeda Rusa na startu turnira.

BEZ IZNENAĐENJA: Rubljov u tri seta do drugog kola Vimbldona!

Foto: Tanjug/AP

Andrej Rubljov

Ruski teniser Andrej Rubljov plasirao se u drugo kolo Vimbldona pošto je na startu takmičenja bio bolji od Australijanca Maksa Pursela rezultatom 3:0, po setovima 6:3, 7:5, 6:4.

Na taj način je Rus postao prvi muški takmičar koji je sebi obezbedio plasman u drugu rundu ovogodišnjeg turnira u Londonu.

Držao se Australijanac u prvom setu, pritiskao je servis Rubljova, ali nije stigao do brejka, što je sedmi teniser sveta iskoristio, oduzeo servis rivalu, a zatim sa 6:3 stigao do prvog seta.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

U drugom setu smo videli još veći otpor 64. na svetu. Imao je Pursel i 5:3, servirao je za set, ali je popustio, dozvolio je rivalu dva brejka u nizu, pa je Rubljov sa 7:5 stigao do 2:0 u setovima.

Nakon toga povratka nije bilo za Pursela. Rus stiže do prednosti na samom startu trećeg seta, koju je potom očuvao do kraja i sa rutinskih 3:0 stigao do drugog kola.

Rubljova u drugom kolu čeka duel protiv pobednika meča Van Ašea i Karaceva. 

Nagradni fond ovogodišnjeg turnira iznosi 44,700,000 funti, a pobedniku će pripasti 2000 ATP poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading