NOVA PROVOKACIJA ORGANIZATORA: Federer pre Đokovića na Centralnom terenu!

Autor:

Sport

03.07.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve će učiniti da iznerviraju našeg asa.

NOVA PROVOKACIJA ORGANIZATORA: Federer pre Đokovića na Centralnom terenu!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković započinje u ponedeljak odbranu titule na trećem grend slemu sezone, a rival će mu biti Argentinac Pedro Kačin, 68. teniser sveta.

Naš as ne zna za poraz na najprestižnijem turniru na svetu još od 2017. godine, kada je predao svoj meč Tomašu Berdihu, a posle toga je osvojio četiri titule u nizu, sa izuzetkom 2020. godine, kada se Vimbldon nije ni igrao.

Voljom žreba, Nole u prvom kolu igra protiv Argentinca, a taj meč počinje u ponedeljak, u 14:30, na Centralnom terenu kompleksa.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Ipak, iako je ponedeljak obično rezervisan da se slavi prošlogodišnji pobednik, organizatori su odlučili da pre Novakovog meča "uguraju" ceremoniju posvećenu Rodžeru Federeru.

Foto: Tanjug/AP

Đoković i Federer na Vimbldonu

Izvršna direktorka Vimbldona Sali Bolton izjavila je zbog čega se organizuje ova svečanost.

Želimo da mu odamo počast kao teniseru sa najvećim brojem titula ovde. Na trenutak ćemo proslaviti njegovo dostignuće i zahvaliti mu se na svim uspomenama - izjavila je Bolton.

Švajacarac ima osam titula na Vimbldonu, i dalje jednu više od Novaka, ali se čini da ova ceremonija nije imala baš neki razlog da se održi, posebno ne pre meča našeg tenisera.

Ipak, jasno je da je Đoković navikao na razne podvale i smicalice, pre svega u Velikoj Britaniji, pa da ovo na njega neće uticati.

Meč prvog kola možete pratiti u live blogu na našem portalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading