DA VAM SE ZAVRTI U GLAVI! Srđan Đoković na ruci nosi PRAVO BOGATSTVO! Sat DUPLO SKUPLJI od Novakovog, Jeleninog i Dijaninog ZAJEDNO! (FOTO)

Autor:

Sport

18.06.2023

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Privukao je pažnju na nedavno završenom Rolan Garosu.

DA VAM SE ZAVRTI U GLAVI! Srđan Đoković na ruci nosi PRAVO BOGATSTVO! Sat DUPLO SKUPLJI od Novakovog, Jeleninog i Dijaninog ZAJEDNO! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Porodica Đoković proslavlja Novakovu titulu na Rolan Garosu

Novak Đoković iz dana u dan pomera granice i piše istoriju tenisa.

Srbin provodi 388. nedelju kao prvi teniser sveta, a na nedavno završenom Rolan Garosu stigao je do 23. grend slem trofeja u karijeri i na vrhu večne liste prestigao je Španca Rafaela Nadala.

Đoković je do titule u Parizu stigao na dominantan način, a scene radovanja sa porodicom posle finalnog meča i pobede protiv Norvežanina Kaspera Ruda (7:6, 6:3, 7:5) obišle su planetu.

Familija najboljeg srpskog tenisera bila je u transu, otac Srđan, majka Dijana i supruga Jelena oduševljeno su ispratili Novakov istorijski uspeh, a kada se situacija stišala javnost je ostala u šoku zbog jednog podatka. O čemu se zapravo radi?

Republika

Foto: Tanjug/AP

Slavlje porodice Đoković posle Novakovog uspeha

 

Kada pogledamo satove koje nose članovi porodice Đoković i saberemo njihove vrednosti dolazimo do podatka za rubriku "verovali ili ne". Naime, Srđan Đoković na ruci nosi sat vrednosti oko 100.000 evra, dok satovi Novaka, Dijane i Jelene u zbiru vrede oko 51.000.

Dakle, Srđanov sat duplo je skuplji od satova svih ostalih članova familije i od cifre se definitivno vrti u glavi.

Srđan Đoković na Rolan Garosu nosio je sat marke Patek Filip koji, kao što smo naveli, vredi 100.000 evra i teško ga je naći u prodaji. Osnovna cena mu je oko 73.000 evra, ali s obzirom da je u pitanju limitirana serija, ona raste iz dana u dan. Napravljen je 2017. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sat na Ruci (@sat_na_ruci)

 

Novak je nosio Hublotov "Big Beng Meka 10", keramički sat koji je već imao u nekoliko prilika i on vredi 25.000 evra. 

Jelena se takođe odlučila za Hublot, ali model "Classic Fusion King Gold 33mm" koji vredi oko 20.000 evra, dok je najskromnija mama Dijana sa, takođe Hublotovim modelom, "Clasic Fusion" koji vredi oko 6.000 evra.

Dakle, Srđan na ruci nosi pravo bogatstvo, što se kosi sa njegovim rečima iz podkasta "Biznis priče". On je tada istakao kako o skromnosti uči od svog sina Novaka.

- Novak vozi Pežoa ovde kad dođe, oni mu daju iz tog predstavništva koji imaju na raspolaganju. Električnog pežoa. Da li nosi cipele od 50 evra ili 500 evra, to ga ne interesuje. Njegova svest je u vasioni. Prvi put ću to javno da kažem, ja učim od njega iako sam njegov otac. O njegovom odnosu prema životu i radu, o njegovom odnosu prema materijalnom, prema najbližima, prema svom narodu... Ja učim od njega - rekao je Srđan Đoković.

Nama ne ostaje ništa drugo nego da se zapitamo - šta bi mu na ruci tek bilo da Srđan ne uči od Novaka?!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading