MASKE SU PALE! Otkriveno u kakvom su ODNOSU Jelena i Dijana Đokovića! Ova slika sve GOVORI! (FOTO)

Autor:

Sport

14.06.2023

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga i majka najboljeg tenisera sveta proslavile veliki trijumf u Parizu.

MASKE SU PALE! Otkriveno u kakvom su ODNOSU Jelena i Dijana Đokovića! Ova slika sve GOVORI! (FOTO)

Foto: Starsport, Profimedia

Godinama unazad kruži priča po kuloarskim krugovima kako supruga prvog reketa planete Novaka Đokovića nije baš u dobrim odnosima sa njegovim roditeljima.

Ipak, posle pobede Noleta nad Kasperom Rudom u finalu Rolan Garosa od 3:0 (7:6(1), 6:3, 7:5), pojavila se fotografija koja je rešila i ovu misteriju.

Potrajalo je slavlje u legendarnoj pariskoj četvrti, potrajalo je duboko u noć, pošto je Đoković postao apsolutni rekorder po grend slemovima i zvanično najbolji teniser svih vremena.

Pretekavši Rafaela Nadala iz Španije, koji je ostao na 22 titule, Nole je u Parizu podigao 23. grend slem trofej, ali će uskoro da sruši i mnoge druge rekorde.

Dok je Đoković blistao i beležio sjajne rezultate, "Neverne Tome" su se dugo bavile time kako u njegovoj porodici nisu sjajni odnosi, međutim, sada je isplivala fotografija koja je sve glasine demantovala.

 

 

Iako se dugo govori o neslaganju Jelene i Dijane, koje tobože ne pričaju, sada su uslikane kako zajedno slave Noletov uspeh. Štaviše u jednom trenutku je Đokovićeva supruga sela svekrvi u krilo, a osmesi su sve najbolje govorili.

- Oni nažalost retko dolaze, stvorili su svoju porodicu i oazu. Jelena određene stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane koju ne podržavam - rekla je Dijana jednom prilikom.

Novakova majka je potom dodala:

- Kad god ima vremena pokušavamo da se vidimo, da odemo na jezero, da šetamo… Dođu kod nas kući, da i unuci osete tu toplinu doma kod bake i deke. Vole moje čuvene palačinke. Uvek se čuje: “Bako, spremi nam palačinke!”, pa se onda nadmećemo: „Koje ćete, bezglutenske ili normalne?“, a Stefan kaže: „Bako, normalne, pusti te bezglutenske - istakla je ne tako davno Dijana Đoković u emisiji „Dok anđeli spavaju“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading