SRBIJA NA NOGAMA: Neverovatne vesti pred početak Monte Karla - od ovoga NE MOŽE BOLJE!

Autor:

Sport

09.04.2023

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saznali su sjajne vesti u posledni čas.

SRBIJA NA NOGAMA: Neverovatne vesti pred početak Monte Karla - od ovoga NE MOŽE BOLJE!

Foto: Starsport

Novak Đoković, Dušan Lajović i Filip Krajinović

Srpski teniseri Dušan Lajović i Filip Krajinović će ipak igrati u glavnom žrebu Mastersa u Monte Karlu, uprkos tome što su obojica doživeli poraze u poslednjem kolu kvalifikacija.

Naime, Dušan Lajović je prokockao dobijen meč protiv Francuza Iga Umbera od koga je izgubio sa 2:1 (2:6, 6:3, 6:4) u poslednjem meču u kvalifikacijama, pa je delovalo da će naš teniser ostati bez mesta u glavnom žrebu turnira.

Ipak, zbog odustajanja nekoliko tenisera, Duci je ipak dobio priliku da nastupi u Kneževini, a njegov rival će u prvom kolu biti Australijanac Aleksej Popirin.

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Dušan Lajović

Slična sudbina je zadesila još jednog našeg tenisera, Filipa Krajinovića. On je poražen u trećem kolu kvalifikacija od Martona Fucoviča, ali je nakon odustajanja Šveđanina Mikela Imera, dobio priliku da se oproba u Monaku. Njegov rival će na startu biti neugodni Španac Roberto Bautista Agut.

Posle ovih sjajnih vesti, Srbija će imati čak petoricu igrača u glavnom žrebu. Novak Đoković, prvi favorit turnira, je na početku slobodan, Laslo Đere će se sastati sa Poljakom Hubertom Hurkačem, dok će Miomir Kecmanović igrati protiv Italijana Lorenca Musetija.

Podsetimo, titulu u Kneževini brani Grk Stefanos Cicipas, koji je u prošlogodišnjem finalu bio bio bolji od Španca Alehandra Davidoviča Fokine, koji je na startu turnira izbacio Novaka Đokovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading