NE VADI GA IZ USTA: Medvedev ponovo o Đokoviću, da li je Rus sada PRETERAO?

Autor:

Sport

04.04.2023

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su mišljenja da je previše "poleteo" pred sezonu na šljaci.

NE VADI GA IZ USTA: Medvedev ponovo o Đokoviću, da li je Rus sada PRETERAO?

Foto: Tanjug/AP

Danil Medvedev i Novak Đoković

Ruski teniser Danil Medvedev pun samopouzdanja dočekuje Masters u Monte Karlu, a uoči turnira u kneževini "zapretio" je Novaku Đokoviću. Srbin će mu biti najveća prepreka, posle odustajanja Španaca Rafaela Nadala i Karlosa Alkarasa, a bivši svetski broj 1 se prisetio 2019. godine i velikih pobeda na zemljanoj podlozi.

- Znam da mogu da odigram dobro i na šljaci. Novaka sam jednom pobedio baš na toj podlozi. Zapravo, te 2019. dobio sam u Monte Karlu i Novaka i Cicipasa, dakle dvojicu na istom turniru. To je prilično veliko dostignuće na šljaci - samouvereno je istakao Moskovljanin, a onda je malo spustio loptu:

- Na tvrdoj podlozi poput ove u Majamiju dešavalo mi se da imam osećaj da nisam igrao najbolji tenis, ali sam uspevao da pobedim. Šljaka je teža za mene, ako tamo nisam igrao najbolje, lakše sam gubio mečeve. Tako da se nadam da ću biti na najboljem nivou u sezoni turnira na šljaci - zaključio je Medvedev.

Podsetimo da je Rus u 2023. godini upisao skor od 29-3, osvojio je četiri pehara, zaključno sa Majamijem, i ne krije ambicije da se vrati na čelo ATP liste, na kome se sada nalazi Nole...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading