KRV NIJE VODA! Snimak koji OBARA internet: Novakov sin Stefan TALENTOVAN na oca - teniske bravure Đokovićevog naslednika! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.02.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raspametio je sve prisutne fenomenalnom igrom.

KRV NIJE VODA! Snimak koji OBARA internet: Novakov sin Stefan TALENTOVAN na oca - teniske bravure Đokovićevog naslednika! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najbolji srpski teniser i trenutno prvi reket sveta, Novak Đoković, nalazi se u Beogradu gde uživa sa porodicom, ali se i priprema za predstojeće izazove.

Fenomenalno je Đoković krenuo 2023. godinu, osvojio je titulu na Australijan openu po deseti put, a podigao je i 22. grend slem trofej. I dok čeka novosti vezane za put u Sjedinjene Američke Države, Nole koristi svaki trenutak da provede sa suprugom Jelenom i decom.

Jedan takav desio se u teniskom centru na Dorćolu gde je svojih pet minuta slave imao Novakov sin Stefan. On je dokazao da je talentovan na oca, pa je na dorćolskoj šljaci zajedno sa svojim drugarima odigrao partiju tenisa u kojoj je prikazao neke maestralne poteze.

 

 

On je igrao dubl sa drugarom Nolijem iz Kostarike, a Novak je sve to pratio sa tribina i nagradio aplauzom.

Snimak je ubrzo postao viralan i kada ga pogledate možete verovati da će porodica Đoković tek vladati teniskim svetom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading