Detalj iz života supruge najboljeg srpskog tenisera koji niste znali: Jelena Đoković - Mis Univerzum za 2006. godinu!

Autor:

Sport

05.10.2022

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gotovo puna decenija i po je protekla od ovog događaja.

Detalj iz života supruge najboljeg srpskog tenisera koji niste znali: Jelena Đoković - Mis Univerzum za 2006. godinu!

Foto: Starsport

Te 2008. godine Novak Đoković se probijao ka samom vrhu svetskog tenisa. Početkom godine stigao je do svog prvog trofeja na Australian openu i najavio da će uskoro dostići, do tada nedodirljive, Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

Učestvovao je, u tom momentu treći teniser sveta na Masters kupu u Šangaju gde je u prve dve runde eliminisao Huan Martina del Potra i Nikolaja Davidenka čime je obezbedio plasman u polufinale.

Protivnik u borbi za veliko finale bio je francuski teniser Žo Vilfred Conga koji je slavio nakon tri odigrana seta i velikog preokreta rezultatom 2:1 (1:6, 7:5, 6:1).

 

Međutim, pred polufinalni duel sa francuskim teniserom, novinare je na konferenciji za medije mnogo više interesovala jedna druga stvar, a ona je bila vezana za "misterioznu devojku" koja je turnir pratila iz Novakove lože, sedeći pored trenera. 

Na tu temu Novak Đoković je izjavio:

- Želim u potpunosti da se skoncentrišem samo na teren. Conga me je do sada tri puta pobeđivao i želim da se prikažem u što boljem svetlu u predstojećem polufinalu. Izuzetno sam srećan što sam stigao do ove runde takmičenja, a kada je reč o devojci koja se nalazi u mojoj loži, u pitanju je Mis Univerzum za 2006. godinu - istakao je kasnije najbolji teniser sveta, a jasno je da je u pitanju njegova današnja supruga Jelena Đoković sa kojom je već duži niz godina u braku i sa kojom ima dvoje dece.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading