SUMNJA U NOVAKA: Zverev ŠOKIRAO teniski svet, Đoković više nikad neće...

Autor:

Sport

04.10.2022

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izjava koja će podeliti teniski svet.

SUMNJA U NOVAKA: Zverev ŠOKIRAO teniski svet, Đoković više nikad neće...

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Bivši nemački teniser Miša Zverev smatra da se Novak Đoković neće vratiti na prvo mesto ATP liste.

Stariji brat Aleksandera Zvereva želi da Novak nastavi da igra još dugi niz godina, ali ne veruje da će se ponovo dokopati teniskog vrha.

Najbolji srpski teniser trenutno se nalazi na sedmoj poziciji na ATP listi. Naravno, glavni razlog za to je njegova odluka da se ne vakciniše protiv koronavirusa, zbog čega mu na brojnim turnirima ove godine nije bilo dozvoljeno učešće.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Miša Zverev

- Kako Novak izgleda, može da igra još tri ili četiri godine. Godine su samo broj, ako radite sve kako treba na terenu i van njega kao Novak. Ali ne znam da li će ponovo biti broj jedan. Veliko je pitanje da li će igrati i na Australijan openu - postavio je Zverev retoričko pitanje, a zatim i dodao:

- Ako sve krene po zlu i kasnije tokom godine ponovo ne bude bodova na Vimbldonu, potencijalno će ostati kratak za 4.000 bodova - smatra Nemac, koji je posle karijere postao stručni konsultant.

Novak Đoković i Miša Zverev su odigrali dva međusobna duela, a u oba navrata slavio je srpski as.

Đoković je prošle nedelje osvojio turnir u Tel Avivu, a ove nedelje nalazi se u Astani gde ga očekuju novi mečevi.

On će takmičene započeti u sredu, a rival mu je čileanski teniser Kristijan Garin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
laki ...

04.10.2022 17:14

Naravno kad ste mirno sa strane gledali kako ga ATP u saradnji sa politicarima . Gledao si strane jer je to odgovaralo tvom bratu, i Medvedev i Cicipas i Nadal su sve to posmatrali jer im je odgovaralo i jer su oni profitirali. Da ga nisu izbacili sa US opena, iz Melburna. Da nije bilo sramne odluke da nema bodova na Wimbldonu a oduzimanje bodova je bilo, ne bi ga skinulu sa prvog mesta jos najmanje tri godine .