ISKRENI NADAL: Nisam očekivao da ću ponovo imati šansu da budem broj 1! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

15.08.2022

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rafael će ponovo biti prvoplasirani na ATP listi ako osvoji Sinsinati, a Rus Danil Medvedev ne stigne do četvrtfinala ovog Mastersa.

ISKRENI NADAL: Nisam očekivao da ću ponovo imati šansu da budem broj 1! (FOTO GALERIJA)

Foto: AP Photo/Rebecca Blackwell

Rafael Nadal

Španski teniser Rafael Nadal izjavio je da se raduje što ima šansu da ponovo bude najbolji igrač sveta, prenose američki mediji. As rođen na Majorki (36) će nastupiti na Mastersu u Sinsinatiju.

On će ponovo biti prvoplasirani na ATP listi ako osvoji Sinsinati, a Rus Danil Medvedev ne stigne do četvrtfinala ovog Mastersa.


Španac ove sezone ima skor od 35 pobeda i četiri poraza, a osvojio je i Australijan open i Rolan Garos.
 
Republika

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal i Danil Medvedev

- Mnogo mi znači što imam šansu da budem broj jedan u ovom delu moje karijere. Nisam očekivao da to može da se dogodi. Ali, ne razmišljam o tome, moj cilj je da budem zdrav i da igram na turnirima na kojima želim da igram - rekao je Nadal.


Rafa će u drugom kolu turnira u Sinsinatiju igrati sa pobednikom duela između Hrvata Borne Ćorića i Italijana Lorenca Musetija.
Republika

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

Nadal je u karijeri samo jednom osvojio Masters u Sinsinatiju i to 2013. godine. Španac na ovom turniru ima skor od 22 pobede i 11 poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading