PRELEPO! Sve je prštalo od emocija: Novak dobio MOĆAN PODSTREK pred finale Vimbldona, evo s kim se Đoković SREO u svlačionici! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.07.2022

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin je u žiži javnosti, planeta se bavi detaljima sa završnog okršaja na Vimbldonu.

PRELEPO! Sve je prštalo od emocija: Novak dobio MOĆAN PODSTREK pred finale Vimbldona, evo s kim se Đoković SREO u svlačionici! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Prvi reket sveta Novak Đoković

Finale Vimbldona između Novaka Đokovića i Nika Kirjosa ostaće dugo u sećanju ljubiteljima tenisa u Srbiji, kako zbog Noletove sedme titule, tako i zbog veličanstvenog dočeka koji mu je upriličen u Beogradu.

Strasti se ne smiruju ni tri dana posle finalnog susreta, a "ESPN" je objavio snimak susreta Novaka i njegove ćerke Tare, tik uoči okršaja sa Australijancem.

Tom prilikom, Đoković je dobio pravu emocionalnu injekciju, a posebnu pažnju privukao je njegov očinski zagrljaj.

 

 

Inače, pravila Vimbldona nisu dozvolila Tari da uživo prati meč jer je premlada, ali bi mogla da se nađe na tribinama već sledeće godine.

Đoković je i u ponedeljak ujutru sa svojom porodicom bio na terenima "Ol-Ingland klaba", a utiske je podelio sa navijačima na društvenim mrežama.

Podsetimo, Srbin je Australijanca nadigrao sa 3:1, posle preokreta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading