SVUDA POĐI, KUĆI DOĐI: Novak proveo DIVNO jutro sa porodicom na Vimbldonu, pa poslao MOĆNU poruku Srbiji uoči dočeka u Beogradu!

Autor:

Sport

11.07.2022

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin je u žiži javnosti nakon novog velikog podviga.

SVUDA POĐI, KUĆI DOĐI: Novak proveo DIVNO jutro sa porodicom na Vimbldonu, pa poslao MOĆNU poruku Srbiji uoči dočeka u Beogradu!

Foto: Instagram/Printscreen/djokernole

Novak sa porodicom na Vimbldonu

Srpski teniser Novak Đoković proveo je predivno jutro u Londonu sa svojom porodicom, posle osvajanja sedme titule na Vimbldonu.

Nole se posebno zahvalio organizatorima trećeg Grend slema sezone što su dozvolili njegovim naslednicima da trče na travnatoj podlozi čuvenog vimbldonskog terena. Posebno je oduševljena bila Đokovićeva ćerkica Tara, koju je tata popeo na leđa, te su zajedno prošetali terenom.

Srbin je podelio video snimak na društvenim mrežama, a u opisu je podvukao da kući nosi "sjajne uspomene".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Inače, Novaka od 20 časova očekuje sjajan doček u Beogradu, gde će imati priliku da podeli radost sa svojim sunarodnicima, koji će ga pozdraviti ovacijama ispred Starog dvora.

Dolazim! Vidimo se i hvala vam od srca! Svuda pođi, kući dođi - napisao je kratko Nole na društvenim mrežama.

Podsetimo, Srbin je u Londonu došao do svoje 21. titule iz reda najvećih, a sada mu nedostaje jedan Grend slem pehar da stigne rekordera, Španca Rafaela Nadala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading