Vakcina, pa US Open? Đoković stavio tačku na SLUČAJ KORONA posle osvajanja Vimbldona!

Autor:

Sport

11.07.2022

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak je udarna tema svetskih medija.

Vakcina, pa US Open? Đoković stavio tačku na SLUČAJ KORONA posle osvajanja Vimbldona!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković tokom finala Vimbldona

Srpski teniser Novak Đoković propustiće US Open! Nakon osvajanja sedme titule na Vimbldonu, Srbin je još jednom potvrdio da ne planira da primi vakcinu protiv koronavirusa, te da mu najverovatnije neće biti dozvoljen ulazak u SAD, kao nevakcinisanoj osobi.

- Nisam vakcinisan i ne planiram da primim vakcinu, tako da jedine dobre vesti koje bih mogao da čujem tiču se ukidanja ograničenja u vidu "zelenih karti" ili izuzeće - rekao je Đoković u nedelju, a potom je dodao:

 

 

- Ne znam, trenutno ne verujem da je izuzeće realna opcija. Takođe, ne znam o kojoj vrsti izuzeća bi bilo reči - podvukao je osvajač 21 Grend slem titule.

Srpski as je kazao i da će uzeti odmor u trajanju od nekoliko nedelja, posle napornog turnira na londonskoj travi, kao i da je "neizvesno" kada će odigrati naredni takmičarski meč.

Podsetimo, pod upitnikom je i Novakov nastup na Australijan openu početkom 2023. godine, budući da je Beograđanin deportovan iz Melburna u januaru, takođe zbog vakcinacije, uz trogodišnju zabranu ulaska na kopno najmanjeg kontinenta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading