Zapad mu napravio PAKAO posle Vimbldona: Đoković nepunih godinu dana NEĆE MOĆI da igra Grend slemove!

Autor:

Sport

29.06.2022

07:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji, Srbin u velikom problemu!

Zapad mu napravio PAKAO posle Vimbldona: Đoković nepunih godinu dana NEĆE MOĆI da igra Grend slemove!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković pokušava da odbrani titulu na Vimbldonu, a on će se, posle turnira na londonskoj travi, suočiti sa velikim problemom. Naime, postoji realna opcija da Nole propusti naredna dva Grend slema, te da zaigra ponovo tek na narednom Rolan Garosu.

Srbin po važećim propisima ne može da uđe u SAD, jer je nevakcinisan protiv koronavirusa, a na snazi je i zabrana ulaska u Australiju, zbog januarske deportacije.

Stoga, osvajač 20 Grend slem titula može da očekuje pauzu od nepunih 12 meseci vezano za učešće na najvećim turnirima, a Novak je komentarisao tu situaciju rečima da ga to dodatno motiviše u glavnom gradu Engleske.

Svestan sam da su okolnosti takve kakve ste spomenuli. To me još više motiviše da iz ovog turnira izvučem maksimum. Nisam u svojim mislima otišao baš toliko daleko. Videćemo kakva je situacija posle Vimbldona. Nema mnogo vremena do US opena. Nadam se da će se neke stvari promeniti i da ću moći da se takmičim. Želeo bih to. Ali, to je što je u ovom trenutku. Misli i pažnja su fokusirani na ovo što se ovde dešava - naveo je Đoković.

Republika

Foto: Profimedia/Printscreen

Zapad Novaku zapržio čorbu

Srpski as od 14:30 časova igra meč druge runde Otvorenog prvenstva Engleske, a rival će mu biti Australijanac Tanasi Kokinakis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Mrgud

29.06.2022 07:34

Pa što se ne vakciniše?

Iytina

29.06.2022 07:48

Sam je sebi napravio pakao. Niko ništa ne zna osim njega.