Okrenuli ploču: Švajcarci proglasili Novaka KRALJEM!

Autor:

Sport

11.07.2022

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser po sedmi put u karijeri stigao je do trofeja namenjenog pobedniku turnira u Sveengleskom klubu.

Okrenuli ploču: Švajcarci proglasili Novaka KRALJEM!

Foto: Tanjkug/AP

Novak Đoković je u finalnom meču na Centralnom terenu vimbldonskog kompleksa savladao Nika Kirjosa rezultzatom 3:1  (4:6, 6:3, 6:4, 7:6) čime je četvrti put u nizu osvojio trofej na turniru koji, kako je sam više puta isticao, najviše voli.

Nakon susreta, mnogi su ostali iznenađeni naslovom koji se pojavio u švajcarskim medijima. Redovno "hladni" Švajcarci su napisali:

- Kada kralj Djoković čini srećnim princa Džordža - očigledno aludirajući na izjavu mladog princa Džordža da je upravo srpski teniser njegov teniski favorit.

Foto: Tvitter.com/printscreen

Naslov u švajcarskim medijima

 

Od ranije je poznato da mediji u "zemlji satova i čokolade" nikada nisu imali posebno pozitivan stav o Novaku Đokoviću. Jasno je da su uvek favorizovali svog tenisera Rodžera Federera, a ćini se da u ovom momentu kada se Federer više i ne nalazi na ATP listi, polako pokušavaju da svojoj javnosti približe i druge članove tenisskog tura,.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading