EKSKLUZIVNO: Miloš Bojanić spiskao 200.000e za sređivanje vile na moru! (FOTO)(VIDEO)

Autor: Aleksandra Dimić/ Goran Doljančević

Zabava

11.07.2022

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je promenio - od krova do podova. Prošle godine je uložio 150.000 evra, a sad je za finalne radove iskeširao još pedesetak hiljada, tvrde komšije

EKSKLUZIVNO: Miloš Bojanić spiskao 200.000e za sređivanje vile na moru! (FOTO)(VIDEO)

Foto: G Doljančević, A.Dimić, V. Lukić

Folker Miloš Bojanić opet je renovirao vilu u Baošićima na Crnogorskom primorju, u koju je prošlog leta uložio 150.000 evra, a ispred koje ga je Srpski telegraf uslikao tada tokom radova.

Naime, Bojanić, prema rečima komšija u Crnoj Gori, za završne građevinske poslove iskeširao je još dodatnih 50.000 evra da bi njegova velelepna kuća na moru izgledala što luksuznije, o čemu svedoče najnovije fotografije koje smo napravili na licu mesta.

Republika

Foto: G Doljančević, A.Dimić

Kuća Miloša Bojanića na moru

 

- Miloš je zimus obilazio gradnju. Iako je prošlog leta odradio veći deo posla, ostalo mu je još tih nekoliko finalnih radova. Sve je promenio - od krova do podova. Novu stolariju, fasadu, sve. Kako sam čuo, ranije je uložio oko 150.000 evra, a za ovo što je sada rađeno sigurno mu je trebalo još pedesetak hiljada - kaže jedan od komšija.

Inače, kada je ekipa našeg lista posetila Bojanića, on nam je pokazao da mnoge fizičke poslove radi i sam.

 

- Moj mlađi sin Mikica dolazi da pomogne tati, biće ovde za sve što bude trebalo da mi se nađe. Ovde ću imati 14 apartmana. Biće dva velika apartmana, koja će zauzimati celo prizemlje. Opremio sam sve sa kvalitetnim nameštajem, nikad nisam kupovao loš i jeftin nameštaj. Ja ću jednog dana to da prodam. Ne radim to za sebe. Vrednost ove kuće je više od milion evra. Uložio sam mnogo para i truda. Meni ne treba ništa. Želim svojima da obezbedim da imaju u čemu da uživaju - rekao nam je tada popularni pevač, koji kaže da je vredno radio i štedeo da može sebi i svojima da priušti ovakve stvari, dok su brojne njegove kolege sve što zarade spiskale na raznorazne strasti i poroke.

Foto: ATA Images

Miloš Bojanić

 

Pokušali smo i sada da stupimo u kontakt s poznatim pevačem, ali do zaključenja broja nije odgovarao na naše pozive. Sudeći po onome što se da videti na najnovijim fotografijama s Miloševog poseda u Baošićima, sve je spremno da se konačno prepusti uživanju. Nema sumnje da će Bojanić uskoro u luksuznoj oazi okupiti mnogočlanu porodicu, za koju je, uostalom, i gradio velelepnu vilu na obali mora.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading