MILOŠ BOJANIĆ HITNO HOSPITALIZOVAN! Primljen zbog korone, ali...

Autor: Republika

Zabava

26.06.2022

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Miloš Bojanić hitno je primljen u bolnicu!

MILOŠ BOJANIĆ HITNO HOSPITALIZOVAN! Primljen zbog korone, ali...

Foto: ATA Images

Poznati pevač boravi u Crnoj Gori, gde ima kuću, a njemu je iznenada pozlilo, pa je hitno smešten u bolnicu, gde će ostati nekoliko dana. 

Lekari su najpre sumnjali da Bojanić ima koronavirus, ali su kasnije ustanovili da je uzrok pogoršanog zdravstvenog stanja jaka prehlada, a ne virus kovid 19.

- Pozlilo mi je i završio sam u bolnici. Sumnjali su da je korona i bio sam loše, ali ispostavilo se da je jaka prehlada. Zadržali su me u bolnici, ostaću par dana još, sigurno, slušam lekare. Velike su vrućine i bio sam pod klimom, moguće je da je to doprinelo da se ovako razbolim - rekao je Miloš Bojanić za "Blic".

Inače, pevač se nalazi u Crnoj Gori zbog renoviranja vile koju ima, a koju tokom sezone izdaje.

- Ceo život sam ulagao u nekretnine i stare automobile, neke nekretnine sam i prodao, u svakom slučaju je ovo prava investicija. Kuća je na samoj obali mora, mirno mesto, nikoga nema pored mojih gostiju, privatna je plaža - rekao je pevač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading