BIVŠI MLADENOVIĆKI DEMOLIRAO VEZU? Na proslavi flertovali pred Isakom, a onda je on povukao odlučujući potez

Autor:

Zabava

26.06.2022

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pukla ljubav.

BIVŠI MLADENOVIĆKI DEMOLIRAO VEZU? Na proslavi flertovali pred Isakom, a onda je on povukao odlučujući potez

Foto: Instagram.com

Veza Aleksandre Mladenović i Isaka Šabanovića pukla je posle samo tri meseca zabavljanja.

Naime, iako se par rastao uz standardne komentare kako su im se razišli i putevi i pogledi na svet, navodno je glavni povod za razlaz bio njen bivši dečko, kako piše "Svet".

- Njih dvoje su u početku delovali simpatično, ali se od starta videlo da to neće opstati. Aleksandra i Isak su po svemu različiti, to je činjenica, ali je najveći problem bio taj što se Aleksandra nije skroz ohladila od bivšeg dečka. Ona se sa njim zabavljala pre nekoliko godina, pa su raskinuli, ali često se viđaju na svirkama kad su privatna veselja, pošto je on muzičar. Tako su se nedavno zadesili na istoj proslavi, taj bivši, Aleksandra i Isak. Onda je ona ušla malo u čašu, opustila se, proradile joj te emocije ka bivšem, pa su počeli da komuniciraju pred Šabanovićem, i to, onako dvosmislene rečenice, poruke - kaže izvor i nastavlja:

Republika

Foto: printscreen rtv pink

Isak Šabanović i Aleksandra Mladenović

- U početku se on nije obazirao, kao, bili su zajedno, neka pričaju, međutim u jednom momentu se baš iznervirao, čak je i izašao sa veselja. Aleksandra je krenula za njim da objasni kako se tu ništa ne dešava, ali svima je bilo jasno da nečeg ipak ima. Sutradan su seli, popričali i razišli se, svako na svoju stranu. Zvanično, nije bilo konkretne prevare, ali gledano sa strane, taj bivši im je upropastio vezu - zaključio je izvor.

Podsetimo, dosta se spekulisalo šta je glavni razlog raskida Isaka i Aleksandre, a mnogi su istakli i da im je ova veza bila samo promocija za pesme i marketinški trik, a istina je tamo negde.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading