Aleksandra Mladenović demantuje marketinški trik sa Isakom: Zaljubila sam se, ali više to nije to!

Autor:

Zabava

22.06.2022

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle spekulacija da je veza sa Isakom Šabanovićem marketinški trik kom su pribegli kako bi dobili na još većoj popularnosti i pregledima na ''Jutjub platformi'', za Republiku se oglasila Aleksandra Mladenović.

Aleksandra Mladenović demantuje marketinški trik sa Isakom: Zaljubila sam se, ali više to nije to!

Foto: Instagram.com

Aleksandra Mladenović i Isak Šabanović iznenadili su sve kada su priznali da su nakon četiri meseca veze, za koju se činilo da je idealna, raskinuli.

Njih dvoje tvrde da su ostali u odličnim odnosima i da im je ljubav lepa, drugi sumnjaju da se radi o marketinškom triku i da su na kartu ljubavi igrali kako bi promovisali svoje karijere što više.

Republika

Foto: printscreen rtv pink

Aleksandra Mladenović i Isak Šabanović

Nakon svih ovih optužbi, Aleksandra Mladenović se oglasila za naš portal i oštro demantovala ove navode.

- Rekla sam da neću detaljisati o svojoj bivšoj vezi, odnosno Isaku, jer nije bilo ničeg spektakularnog povodom našeg raskida.

- Međutim, kako su se pojavile spekulacije da je naša veza bila marketinški trik, imam potrebu da oštro demantujem!

- Godinama sam na estradi, uspešno se bavim ovim poslom, što se da videti po pesmama, nastupima, koliko me ima u medijima... Parnet koji će mi promovisati pesme, meni uopšte nije potreban! Ja sam se u Isaka iskreno zaljubila, trajalo je dok je trajalo, dok nismo shvatili da se jednostavno ne slažemo u nekim ključnim životnim stvarima i rešili smo da se raziđemo. To je istina! - rekla je Aleksandra.

Republika

Foto: ST/D.KADIĆ

Aleksandra Mladenović dematovala navode iz javnosti

Podsetimo, pevačica je prva priznala javnosti da su ona i Isak raskinuli.

- Slobodna sam, nismo se uklopili. Ništa specijalno. Mi smo dva različita sveta, drugačiji pogled na život imamo, odlučili smo da je najbolje da stavimo tačku na to. Nema problema, tako smo se dogovorili, tako će da ostane. Neću da pričam situacije, prosto sam slobodna.

- Ne patim, što bih patila, nismo se pronašli. Ja ne bih ni obelodanila vezu da nas nisu uhvatili, ali bilo je lepo, želim mu srecću. To je trajalo skoro četiri meseca i nije bilo marketing, svašta. Ostaćemo prijatelji i kolege, možda ćemo i da nastupamo, ali prosto ne slažemo se, najbolje da svako ide svojim putem - rekla je Aleksandra na promociji albuma Nadice Ademov, a Isak je za medije potvrdio njene navode:

Republika

Foto: ST/N.PANČIĆ

Aleksandra Mladenović o Isaku Šabanoviću

- Bilo je prelepo dok je trajalo. Aleksandra je sjajna devojka i ostaćemo prijatelji. Ipak, shvatili smo da smo različiti i da je najbolje da svako krene svojim putem. Rastali smo se bez zle krvi i imam lepo sećanje na našu ljubav. Sada sam potpuno posvećen poslu i nastupima i spremam novu pesmu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milan

22.06.2022 15:42

Dugo je i trajalo